懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

其實駛唔駛專登換孕婦Bra嘅呢?定係著sport bra其實已經可以呢?又或者換大D size都得?

複式洋房

回覆:孕婦Bra一問

有換呀,好似話戴得適合對將來餵人奶都會暢順d

別墅

生完之後換哺乳bra
生之前換冇鋼線內衣

大宅

有換呀, 換左哺乳bra, 之後又用得返, 好舒服!

大宅

我5個月時就換了哺乳BRA, 勁舒服.......

複式洋房

換左舒服好多

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

我果時都有換既

水晶宮

2020勳章

引用:其實駛唔駛專登換孕婦Bra嘅呢?定係著sport

原帖由 mamamiaab 於 14-06-22 發表
其實駛唔駛專登換孕婦Bra嘅呢?定係著sport bra其實已經可以呢?又或者換大D size都得?

...
我冇買,只買餵奶bra產後餵奶用

別墅

回覆:mamamiaab 的帖子

我去uniqlo 買左wireless bra, 又平又舒服!

禁止訪問

回覆:ruby627 的帖子

大宅

個胸脹左好多,用呢d bra,會唔會好\'朗\'?

大宅

我 4 個月就頂唔住買左兩個可以哺乳BRA (OlO),真係超超舒服~~~
乳線發展緊,唔好塞乳線,影響第時餵人奶~~

別墅

想問下...個胸大左墜左但反而戴wireless bra, 會唔會承托力唔夠,雖然舒服,但對個胸反而冇咁好

Jasslot  我都有呢個疑問﹗  發表於 14-6-24 17:40

大宅

引用:想問下...個胸大左墜左但反而戴wireless br

原帖由 超級小虹帽 於 14-06-23 發表
想問下...個胸大左墜左但反而戴wireless bra, 會唔會承托力唔夠,雖然舒服,但對個胸反而冇咁好 ...
我有買010 有wire嘅bra,sales 話坊間普通wire bra會可能壓住乳線, 影響產後奶量, 孕婦bra 嘅wire會包得比較後, 就唔會壓住乳線

但好多jm都驚壓乳線或覺得cool住好唔舒服而著wireless

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

我四個月后就換,我就換大一個碼。

別墅

我宜家10w,駛唔駛開始換?因為我發覺啲bra已經唔啱着。。。好窄

別墅

引用:Quote:原帖由+超級小虹帽+於+14-06-23+發表

原帖由 minic530 於 14-06-23 發表
我有買010 有wire嘅bra,sales 話坊間普通wire bra會可能壓住乳線, 影響產後奶量, 孕婦bra 嘅wire會包得 ...
唔好信,我生大仔時都有買穿010 的wire bra, 生完後都㧽住唔舒服,出奶差咗又痛,換翻wireless 好好多,今胎我一定用wireless bra 好舒服

大宅

引用:想問下...個胸大左墜左但反而戴wireless br

原帖由 超級小虹帽 於 14-06-23 發表
想問下...個胸大左墜左但反而戴wireless bra, 會唔會承托力唔夠,雖然舒服,但對個胸反而冇咁好 ...
會架,我以前公司係做bra 既,女人一定要戴有wire 既bra 丞托個胸

禁止訪問

男爵府

引用:其實駛唔駛專登換孕婦Bra嘅呢?定係著sport

原帖由 mamamiaab 於 14-06-22 發表

...
雅芳婷買平靚正,$150一套,第時餵人奶都著得 專門店果啲太貴了...

首頁

尾頁

跳至