自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章

話說表妹的中學,到中6就會選出各社社長.
表妹知道負責老師已選出心選正及副社長.

但表妹都想參加,所以同老師講,所以就要舉行全社員投票.

社員投票結果是不公開點票,只有負責老師同老師指定的同學幫手點票.

連後選的幾位都冇得入去睇.

點完出黎就話表妹落選了,但話各人都只係差一票.

結果是跟老師的心水,老師心水的學生當了社長及副社長.

比你地會唔會要求公開再點票?

水晶宮

回覆:中學生社長選舉不公平?

可以要求。

但要預咗呢個社會唔會乜都公平

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 月餅勳章 育兒性格勳章

如果表妹真係覺得咁重要,咁佢可以自己去爭取.

到中學,重要高中,佢自己搞掂啦.

你的角色係,表妹提出的幾個方案,幫佢分析下可能會有咩結果就得啦.
風雨同路

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

寶石宮

2020勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:可以要求。但要預咗呢個社會唔會乜都公平

原帖由 bmuimami 於 14-06-22 發表
可以要求。

但要預咗呢個社會唔會乜都公平
係wo, 某年學校作文比賽,內定報左中文系既學生win.

但之前明明阿sir話我作得好好

學校都係好黑暗

首頁

尾頁

跳至