二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

SOLD

伯爵府

2020勳章

引用:[全新]+Adidas+Unisex+Black+BP+Multi+III+

原帖由 monster__ 於 14-06-22 發表
[全新] Adidas Unisex Black BP Multi III Backpack - 多間格可放Notebook

100%全新,只在Check袋時開過包 ...
你好,請問兩側邊可唔可以放水或傘之類?thx

大宅

回覆 athruzala 的帖子

可以

王國會長

2020勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:[全新] Adidas Unisex Black BP Multi III

[全新] Adidas Unisex Black BP Multi III Backpack - 多間格可放Notebook

100%全新,只在Check袋時開過包 ...
Size?

伯爵府

2020勳章

回覆:monster__ 的帖子

唔好意思,想問多少少野,我想買比我老公,個袋size大嗎?可以裝多野嗎?可唔可以裝到A4文件野嗎?因為佢都要帶好多下文件返工,我有意想買,面交地點可有其他嗎?thx

大宅

回覆 athruzala 的帖子

Size已加

王國會長

2020勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:[全新] Adidas Unisex Black BP Multi III

[全新] Adidas Unisex Black BP Multi III Backpack - 多 ...
如岩,郵寄@10可以嗎?

首頁

尾頁

跳至