論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

姓名:Anna Sukesti????
HKID: W4529183(9)
passport: A3787655
多年老seafood賤印,精通廣東話,英文及國語。亦精通各項玩野駁炒招數。小朋友半夜唔舒服不停嘔,佢拒絕出來幫手只因女皇已收工係唔會OT嘅,更不論係小朋友病重等special case. 小朋友入院期間完全不聞不問,亦冇到醫院幫手。女皇只關心我哋何時全家出去醫院,好等佢可以躝街。同佢出街唔記得攞啲嘢返屋企只因我(太太)無執,完全唔關佢事。心情好可以煮一隻酒樓水準嘅豉油雞,心情唔靚或玩野時可以煎一碟唔熟嘅魚肉同只用水烚唔落油嘅菜,然後講佢唔識煮。未經批准經常私自出街。態度極惡劣,驚常黑面及句句串到行。第二次出糧就叫顧主借錢比佢,態度重要係「喂,你借5千蚊比我!」冇尾音嘅,重慘過前世欠佢。我自問冇本事handle此等女皇,只有比錢救佢放過我一家,以保平安。如有jm有意請此女皇,歡迎pm我再提供更多資料。

公爵府

回覆:Chibimaruko`1 的帖子

借5千,仲係第二個月返工?都好玩野喎!

複式洋房

回覆:Gmama 的帖子

係呀,重要最正係佢嘅態度。問佢點解要借5千蚊,佢好大聲兼碌大隻眼講「我個女要交學費呀嘛!」佢同顧主借錢凶過大耳窿追數!

大宅

回覆:女皇Anna Sukesti

毛就借比佢,問人借錢仲串過鬼,回鄉食牛屎啦。

大宅

回覆:Chibimaruko`1 的帖子

有冇報告比入境處知? 聽聞都有啲幫助,唔使佢再為害下家

複式洋房

回覆:123914BB 的帖子

已將會在明天通知入境處,以免遺禍人間。

首頁

尾頁

跳至