網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔係在淘寶見到都唔知有呢樣嘢添.... 請問有冇人試過?掂唔掂呢?

包邮 mild\'s可剥水性指甲油胶 无毒无味 赫本蓝 附赠品 http://tb.cn/30GA3Zy

男爵府

2020勳章

而家好多牌子都有出 可撕式底油(BASE), 香港都好易買到 :)
搽完可撕式底油(base), 可以用返自己有既甲油.

大宅

引用:而家好多牌子都有出+可撕式底油(BASE),+香

原帖由 529613 於 14-06-22 發表
而家好多牌子都有出 可撕式底油(BASE), 香港都好易買到 :)
搽完可撕式底油(base), 可以用返自己有既甲油.
...
哦,咁香港厂般賣幾錢? 值唔值淘呀?

男爵府

唔值得買,我最近買咗OPI的,感覺似溝稀咗GE白膠章....真係一初就'粒"好呃錢

男爵府

2020勳章

回覆 ninini 的帖子

有無上TOP ? 我自己用覺得ok :)

男爵府

回覆:可剥水性指甲膠有冇人試過?

我只係試搽起甲上,等乾,之後初\"粒\"佢,聞過支野咁囉,無正式用
我原本諗住買for營光油用嘅base買錯哩隻,可能因為咁無心機打咗佢入冷官
乜好用架?咁...搵日再攞佢出嚟law

男爵府

2020勳章

回覆 ninini 的帖子

我用佢黎搽閃片、閃粉果D, 方便 :)

大宅

回覆:ninini 的帖子

我買左 lu :p

包邮 mild\'s可剥水性指甲油胶 无毒无味 可剥甲油胶美甲 奶茶裸 http://tb.cn/WEXrcXy

好滿意- 好易搽得均勻,冇味,快乾。基本上廿四小時後會開始有指甲嘅甲油嘅邊翹起(我冇乜做家務)。我估捱唔到三日。對我黎講已好夠。

複式洋房

Innisfree都有得買,都係一陣白膠漿味。YOUTUBE 有人教整呢D可撕甲油,都係用白膠漿整。

大宅

引用:Innisfree都有得買,都係一陣白膠漿味。YOU

原帖由 amiuki 於 14-07-24 發表
Innisfree都有得買,都係一陣白膠漿味。YOUTUBE 有人教整呢D可撕甲油,都係用白膠漿整。 ...
咦咁我真係好好彩,一買買中隻冇乜味嘅

首頁

尾頁

跳至