美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

http://www.luxola.com/
6月23日(mon)
9-10pm 35%off
10-11pm 30%off
買滿hkd250 free shipping to Hong Kong

記住6月23日9-11pm先check out俾錢

佢唔算多brands,但如果有睇啱或有用開既話, 35%off係幾抵的~

推介有:
sleek make-up, 佢D野算係平靚正
rahua shampoo & conditioner: Gwyneth Paltrow都係用呢隻, 不過隻味唔係人人鍾意, 香港joyce beauty都有賣, 唔記得幾錢, 而家luxola 35% off應該平過jb的

歡迎其它jm分享好用/抵買products~~

洋房

回覆:分享給鍾意網購的jm: luxola.com 限時優惠 35�ff

我未睇過依個網 但價錢係對反美金?我見佢新加po既

伯爵府

milkbaby0611 發表於 14-6-22 23:29
我未睇過依個網 但價錢係對反美金?我見佢新加po既
有得轉貨幣, 揀返hkd

伯爵府

今晚就係~

複式洋房

回覆:littlesheep123 的帖子

多謝報料,可惜我睇慢咗,買唔切

伯爵府

B5C9 發表於 14-6-23 22:14
多謝報料,可惜我睇慢咗,買唔切