母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好沮喪, 二十次有一次埋身就會咁噴射嘔奶, 嘔出來成百幾ml...係咪我做錯左d 咩 見佢咁嘔好心痛。。 食樽又touchwood 唔會。。我係咪應該放棄埋身?

伯爵府

環保接龍勳章

回覆 Emanuelb 的帖子

噴射式嘔奶要睇醫生.

男爵府

引用:回覆 Emanuelb 的帖子噴射式嘔奶要睇醫生.

原帖由 於 14-06-22 發表

噴射式嘔奶要睇醫生.
多謝回覆佢只係埋身先咁係咪都要睇呀? 之前問醫生話我緊係餵得唔好叫我唔好餵

男爵府

回覆:埋身喂bb 噴射嘔奶

可能抱既姿世唔好,屈住左個胃仔。
返健康院找姑娘睇睇

男爵府

引用:可能抱既姿世唔好,屈住左個胃仔。返健康院

原帖由 yingdash 於 14-06-23 發表
可能抱既姿世唔好,屈住左個胃仔。
返健康院找姑娘睇睇
我揾過佢地又話好正確 佢係滿左月先開始咁, 同埋一谷埋身餵就咁, 會唔會d 奶出得太快? 唉。。而家搞到我唔想埋身la

comanbb  你太谷果陣泵走 2 安先餵會無咁急!  發表於 14-6-23 17:36

伯爵府

環保接龍勳章

如果醫生檢查過, 只係話係埋身的問題, 其實都唔算大問題, 可能只係壓到胃仔, 只怕係一D腸胃上的病. 埋身的好處好多, 只係因為咁而放棄可惜好多.

複式洋房

回覆:埋身喂bb 噴射嘔奶

我都想知點解,每之埋身餵完都嘔,諗緊係咪我仔唔識飽,食多左,食到嘔

大宅

我阿B三個月時都試過幾次係咁,可能佢邊訓邊食,食多左唔知所以噴奶。亦可能係食得太耐郁郁下入左風頂住。果時我等佢食一陣就掃下風,之後到而家五個半月都無再噴。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊