自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

很多年無上山頂了! 明天想黃昏時候上山頂, 9時左右走, 請問而家山頂纜車多人撘嗎? 多唔多BIG6? 排幾耐左右?
THANKS!

DEVILY  呢段時間係最多B6、佢地上去睇夜景。  發表於 14-6-23 07:44
pat7889  多到嘔  發表於 14-6-23 01:11
Mr.Long  多  發表於 14-6-22 23:21

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:很多年無上山頂了!+明天想黃昏時候上山頂,+

翡翠宮

熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆:請問而家山頂纜車多人撘嗎?

勁多強國人

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

公爵府

回覆:請問而家山頂纜車多人撘嗎

無時無刻都係佢地搭緊

男爵府

前年同母親大人(閒日),多人到嘔電................好似返咗大陸咁,全部都係國語人

翡翠宮

2020勳章

多,不過都唔算等好耐,我幾個月前去,排隊排到唔知咩大廈門口,但半個鐘左右可以上車,但落山耐少少,同埋要同蝗蟲博鬥!!

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

上年11月平日去, 打曬蛇餅
即刻轉的士上去

子爵府

同事上月去完同我講,D的士老向山頂上面開價300蚊落返金鐘!超賤!

珍珠宮

2020勳章

回覆:請問而家山頂纜車多人撘嗎?

幾個月前去,多人到
即刻走去搭的士上去

大宅

4月份平日夜晚上, 唔使排隊比左錢就直上車.
車廂有50% 強國人, 20%西人, 10%吉位.

子爵府

請預排一個鍾

男爵府

2020勳章

回覆:momokeikei 的帖子

超多人,你可以搭小巴 1 號 / 巴士 15 號

首頁

尾頁

跳至
熱門主題