親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問問有無人住過?! ok 唔 ok 呀?

珍珠宮

回覆 ATC 的帖子

我朋友話幾好,所以我都BOOK左呢間~~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

珍珠宮

2020勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:VIA HOTEL 丰居旅店(西門町)

未必個個鍾意,但我鍾意,8月會再住

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 ATC 的帖子

正呀,不過有窗房會好d

子爵府

我5月住過..覺得OK呀.

大宅

開心吸收勳章

我都鍾意,住過2次, 貪佢落樓就係西門町鬧市, 買野食超方便!
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

大宅

佢D房乾淨嗎? 係唔係間間房都無窗架?

男爵府

2020勳章

好乾淨又方便! 有免費小食!

大宅

我下星期都住呢間,貪佢有d 房有浴缸

大宅

不是所有套房都有窗,你可以要求,睇佢當日有無

男爵府

請問你地係旅行社BOOK定自己上網BOOK依間?

大宅

我自己上網BOOK的,有咩要求可以直接通知佢地,例如要窗口房。

大宅

住過兩次,黎緊八月又住,我好滿意,位置超方便,房間企理乾淨,張床好舒服

大宅

6月頭住過,好方便,又乾淨,我間房只有洗手間有個小窗,有個food corner 幾好。有野食有野飲有冷有熱。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好似要上樓, 如好夜返酒店會唔會好靜?

男爵府

2020勳章

回覆 cherrry 的帖子

夜晚都幾靜, 但放心, 好安全, 上次我同妹妹兩個去, 玩到12點幾都OK. 自己警覺高D無問題

男爵府

好媽媽勳章

回覆 vincat 的帖子

我都book左23-27/7

大宅

vincat 發表於 14-6-26 11:11
回覆 cherrry 的帖子

夜晚都幾靜, 但放心, 好安全, 上次我同妹妹兩個去, 玩到12點幾都OK. 自己警覺高D無問 ...
請問是否像重慶大廈,入左去先上酒店呢?

公爵府

doris726 發表於 14-6-30 15:37
請問是否像重慶大廈,入左去先上酒店呢?
其實所謂上樓, 樓下係人地商鋪, 要上幾級樓梯就到電梯, 入口係巷仔(但都算旺既巷仔, 日頭夜晚都有人行過), 樓下冇大門, 但要直接上房就要有房卡DO至上到去, 都算安全~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

將會第3次入住

首頁

尾頁

跳至