夫婦情感

跳至

首頁
12345...37

尾頁

侯爵府

引用:個小三係5年前的女朋友,我老公在不知情既

原帖由 KAKALO0102 於 14-06-22 發表
個小三係5年前的女朋友,我老公在不知情既情況下,這女人原來同佢生左個女現年5歲,因一個月前係街撞返再話 ...
個囡係唔係佢,同個女人一齊返根本係兩回事,如果你c6係為咗個囡先同個女人一齊返,咁就係傷害緊兩個小朋友同兩個女人,如果佢想負責任比錢咪得囉 使乜係埋一齊呀,大前題驗咗DNA 先啦 ,萬一真係佢個囡,都唔使同返個女人一齊,負責個囡生活開支就足夠了

大宅

個小三係5年前的女朋友,我老公在不知情既情況下,這女人原來同佢生左個女現年5歲,因一個月前係街撞返再話 ...
邊有得咁!! 要一齊下先知個女係咪佢!?驗下唔可以嗎??

大宅

雖然係痛苦d,但樓主可唔可以詳細少少講你喺咩情況底下發現你老公同呎個女人最近撘上咗?要分析下你老公有無呃你在先,如果佢有心呃你而比你發現到先坦白,咁處理方法可能不同。

大宅

回覆:老公有小三,仲要多左個5歲女

你不如問下你老公想點

伯爵府

去驗DNA咪知, 一齊就會知? 佢當妳弱智架?

別墅

引用:Quote:原帖由 KAKALO0102 於 14-06-22 發表

原帖由 suesue.victor 於 14-06-23 發表
雖然係痛苦d,但樓主可唔可以詳細少少講你喺咩情況底下發現你老公同呎個女人最近撘上咗?要分析下你老公有無 ...
首先返黎熄左電話,之後唔比我掂佢部電話,到前晚佢訓著左,因佢較左靜音著左燈幾次,我見到電話號碼我儲存左係自己度,再睇下whatapp張相原來係我個仔

侯爵府

引用:Quote:原帖由 suesue.victor 於 14-06-23

原帖由 KAKALO0102 於 14-06-23 發表
首先返黎熄左電話,之後唔比我掂佢部電話,到前晚佢訓著左,因佢較左靜音著左燈幾次,我見到電話號碼我儲存 ...
唔明?

唔好點評我

男爵府

回覆:你好嗎 的帖子

我其實都唔明

複式洋房

就算覺得欠左人,都唔需要一齊返,藉口啫,咁佢而家咪又欠咗你兩母子……

rachel_ching  X2  發表於 14-6-23 13:10

男爵府

應該咁講…你都離過婚,你前夫有無為左照顧你同返你一齊呢?小三係五年前女友,就當前妻一樣睇,俾錢已經負責任,唔使上床架

richmaxgrp  Agree.  發表於 14-8-10 04:03
rachel_ching  Agree  發表於 14-6-23 13:11

男爵府

係番埋一齊咪重多機會生多幾件,到時咪仲難攪,你老公用下身諗野架?問清楚佢想點

rachel_ching  X2  發表於 14-6-23 13:11

翡翠宮

唔驗永遠都唔會知.

rachel_ching  X2  發表於 14-6-23 13:11

男爵府

我谂個男已經驗左,但不想把事實告知,可能不想你傷心,因你一知便没彎轉吖

男爵府

一齊定義係咩?所有兩公婆既嘢都做晒?如果有做只係用女嚟做藉口啫。反正個女由細都無佢存在,何必依家出現打亂現有情況呢?

rachel_ching  Agree  發表於 14-6-23 13:11

禁止訪問

引用:驗左dna先講野....唔係既咪白白幫人養埋!

侯爵府

問清楚妳老公既然唔系愛個個女人,點解會一齊翻?一齊翻既定義系乜先?只系有聯絡,定系連床都上埋?

個女如果真系佢既,佢梗系要盡翻爸爸既責任啦,系爸爸既責任啊,唔系老公既責任啊

男爵府

KAKALO0102 發表於 14-6-22 23:39
我淨係知, 咩都係你老公話, 有心呃你, 一定係大話駁大話ga wor, 其實真相係點, 你見過未.

owen2008123  x2  發表於 14-6-23 18:23
rachel_ching  X2  發表於 14-6-23 13:12

大宅

你識你老公幾耐,可能佢生完後結唔成婚係因為你出現呢,我唔信女人大肚肯生會唔同個男人講

rachel_ching  X2  發表於 14-6-23 13:12

禁止訪問

大宅

引用:Quote:原帖由 suesue.victor 於 14-06-23

原帖由 KAKALO0102 於 14-06-23 發表
首先返黎熄左電話,之後唔比我掂佢部電話,到前晚佢訓著左,因佢較左靜音著左燈幾次,我見到電話號碼我儲存 ...
即係你老公將個女人嘅來電照set咗做你個仔張相?

首頁
12345...37

尾頁

跳至