自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章

我有個男親戚, 樣幾好, 性格好, 朋友滿天下, 有事業(自己開鋪頭), 有樓過千呎, 孝順, 咁多年未聽過佢拍拖, 更加沒有結婚及小朋友, 他不是飢民

不知是甚麼原因??? 你們身邊有這樣的人嗎?=====
他不是基, 素有來往, 知道不是.
雖然不高, 不算很矮

我係我  gay?  發表於 14-6-23 00:10
願攜手渡過悲傷, life is still going on.

子爵府

回覆 蝦米豬 的帖子

佢喺味好錫媽媽㗎?

wcpcelia  好有可能呀  發表於 14-6-23 08:12
細菌人  通常好孝果啲仔都無拍拖  發表於 14-6-23 07:47

珍珠宮

回覆:有樓有樣有好性格但.....

有, 未玩夠食散餐, 愛自由愛自己.

侯爵府

2020勳章

蝦米豬 發表於 14-6-22 23:39
我有個男親戚, 樣幾好, 性格好, 朋友滿天下, 有事業(自己開鋪頭), 有樓過千呎, 孝順, 咁多年未聽過佢拍拖, ...
眼角高?

別墅

佢係咪基嫁

Mrslau1030  我都覺得  發表於 14-6-23 10:56
jazzcode    發表於 14-6-22 23:46

伯爵府

畀面勳章

未玩夠
唔怕貨比貨,只怕你唔識貨

大宅

畀面勳章

會唔會係唔識溝女

stepchk  有可能  發表於 14-6-23 23:27
cc_tse  好大機會!  發表於 14-6-23 11:02

男爵府

回覆:蝦米豬 的帖子

肯定唔喺基民?我認識有個基民又喺咁,不過佢後來為咗父母壓力,同個女同性戀結咗婚。私底下各自有伴侶,諗住過多幾年就離婚不過都唔排除有部份條件優越男性姻緣未到,未穩到合適另一半嘅

Mrs.Kangaroo  wow . four happy families.  發表於 14-6-23 09:46
wcpcelia    發表於 14-6-23 08:12
Poisoncherry    發表於 14-6-22 23:56

大宅

想生BB熱投

我都有! 未成熟,未諗到要結婚生仔既需求! 但已經3字頭

慢.慢.女.皇   

禁止訪問

珍珠宮

2020勳章

呢d人想慢慢揀d好條件旣女仔,自知有本錢,大把人可揀,又可以自由無束缚,今日A,聽日B,不知幾快活。

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

有咁好既條件, 大把女埋身, 駛乜咁快埋岸.....如果我係男人我會咁諗架

細粒媽  Yes  發表於 14-6-23 23:01
蕃茄薯仔湯    發表於 14-6-23 09:43
lina9316  x3  發表於 14-6-23 07:57
LedTV  X2..  發表於 14-6-23 03:03

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

子爵府

有男親戚專業人仕,高薪厚祿,50+,好享受自己一個人生活,唔係同性戀,個人選擇,長輩曾經開聲飯局介紹同行女仔,男親戚避席飯局。

公爵府

或者未遇啱啫,唔出奇嘅。其實現世代,單身不知幾自在,無感情包袱一身輕,得閒可以拍散拖。好多時結婚有咗家庭亦唔一定幸福美滿。

細菌人  同意  發表於 14-6-23 07:50

珊瑚宮

畀面勳章

引用:時下好多男人唔想結婚,朋友多大把節目,未

原帖由 EVA222 於 14-06-22 發表
時下好多男人唔想結婚,朋友多大把節目,未婚等如城叔,幾爛玩都不能話佢賤,已婚如彭順,差錯腳萬箭穿心。 ...

侯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

I have a friend in that situation. He got hurt by a woman very badly a few years ago; she broke up with him just before they got married. I guess he is just not ready for another relationship yet.
"My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style." -- Maya Angelou (1928-2014)

水晶宮

有,c6外甥,幾高大靚仔添,不近女色
我要瞓八個鐘

禁止訪問

引用:或者未遇啱啫,唔出奇嘅。其實現世代,單身

寶石宮

2020勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我有個男親戚, 樣幾好, 性格好, 朋友滿天下

原帖由 蝦米豬 於 14-06-22 發表
我有個男親戚, 樣幾好, 性格好, 朋友滿天下, 有事業(自己開鋪頭), 有樓過千呎, 孝順, 咁多年未聽過佢拍拖, ...
可以性格古怪,宅?

首頁

尾頁

跳至