網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章

成日search唔到,用埋大陸名都search唔到!入面邊到可以search得易些架,有些search了又load唔到!有冇jm可以教我

男爵府

2020勳章

回覆:好煩呀,救命!點可search小米盒子劇集易意些架?

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

屋企人教我買飛鼠:

迷你無線鍵盤觸摸板與小米盒子遙控器合二為一完美搭配 iPazzPort

http://item.taobao.com/item.htm? ... &_u=nbbb4ao245b

男爵府

2020勳章

引用:屋企人教我買飛鼠:+迷你無線鍵盤觸摸板與小

原帖由 minipingu 於 14-06-23 發表
屋企人教我買飛鼠:

迷你無線鍵盤觸摸板與小米盒子遙控器合二為一完美搭配 iPazzPort
怎用呢?為何會易左?

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 pw_113 的帖子

其實即係好似MOUSE咁, 而且可以打中文

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 minipingu 的帖子

唔洗買呀!係小米盒子裝百度輸入法,再係手機裝小米遙控app就可以手寫輸入同中文打字倉頡都得!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:回覆 minipingu 的帖子唔洗買呀!係小米盒

原帖由 whisky511 於 14-06-23 發表

唔洗買呀!係小米盒子裝百度輸入法,再係手機裝小米遙控app就可以手寫輸入同中文打 ...
我 search 唔到小米遙控 app 你係用 android 定蘋果機?

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 sweetie603 的帖子

android機,個app係小米遙控器

大宅

引用:回覆 sweetie603 的帖子android機,個app係

回覆 sweetie603 的帖子

android機,個app係小米遙控器
無嘅!

大宅

引用:成日search唔到,用埋大陸名都search唔到!

原帖由 pw_113 於 14-06-22 發表
成日search唔到,用埋大陸名都search唔到!入面邊到可以search得易些架,有些search了又load唔到!有冇jm可 ...
你係咪未破解丫

男爵府

2020勳章

引用:Quote:原帖由+pw_113+於+14-06-22+發表成日

原帖由 lamlamdaisy 於 14-06-23 發表
你係咪未破解丫
我買越獄版架喎

大宅

引用:屋企人教我買飛鼠: 迷你無線鍵盤觸摸板與小

原帖由 minipingu 於 14-06-23 發表
屋企人教我買飛鼠:

iportpazz 呢隻牌子造工不好,不推介。

男爵府

2020勳章

引用:回覆+minipingu+的帖子唔洗買呀!係小米盒

唔洗買呀!係小米盒子裝百度輸入法,再係手機裝小米遙控app就可以手寫輸入同中文打 ...
我用iPhone,ipad,點在小米盒子裝百度輸入法?

侯爵府

畀面勳章

題外話
前幾日海關話開始捉非法機頂盒
你地驚唔驚有事?

大宅

回覆:好煩呀,救命!點可search小米盒子劇集易意些架?

係手機搵唔到小米遙控,有冇sis 可以俾圖睇

男爵府

引用:係手機搵唔到小米遙控,有冇sis 可以俾圖睇

原帖由 waiwaikitty 於 14-06-24 發表
係手機搵唔到小米遙控,有冇sis 可以俾圖睇
我都搵唔到,最好比張圖跟住裝

男爵府

回覆 kwankwan717 的帖子

小米盒子係非法機頂盒咩?

男爵府

BK Milk勳章

回覆 whisky511 的帖子

係咪呢個?
http://app.mi.com/detail/31067

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 plng1215 的帖子

見到下面藍色icon就係,打開後就係下圖貢,但我依家都搵唔番依個app,或者睇下依度http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11158025&extra=&page=10

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 pw_113 的帖子

去溜灠器度輸入baidu,佢應該會彈個手寫輸入法出黎,你裝左後就去設定度改用佢就得

首頁

尾頁

跳至