親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

如題

男爵府

好既定義係?

yk8ky  食 住導遊  發表於 14-6-23 16:28

子爵府

kathyh2527 發表於 14-6-23 00:18
如題

<=== 我跟過3 (北海道 / 九州 / 名古屋立山黑部) ; /食都十個LIKE

: 溫泉旅館好大好正, 唔會撞到其他HK ; 其他酒店都比其他既大

: 全部都係日本餐, 燒肉 / 定食/ 火煱 ...... (因上次領隊話佢地公司日本團, 係唔會出現中國餐,入鄉隨俗

領隊就見仁見智, 人夾人啦; 我跟果3, 自己同團友都覺得OK , 你可以去佢地WEBSITE 個留言版睇; 因跟得打橫遊, 其實8成都係舊客黎架; 都放心架

男爵府

導遊呢家野,真係個個唔同

大宅

回覆:有jm跟過縱ㄨ遊團去日本呢

大肚時跟過立山黑部,食,住都好好。為我呢個大肚婆準備了step上落旅遊巴好安全。

男爵府

我跟過去立山黑部,食住ok.尾中不足係原來話有2晚入住温泉酒店,最後得1晚,問個導遊佢話我冇睇清楚,係吾gauranteen有2晚,但就一定有!

子爵府

引用:Quote:kathyh2527+發表於+14-6-23+00:18+如

原帖由 Yo818 於 14-06-23 發表
我跟過佢地3次團(北海道 / 九州 /名古屋立山黑部)住宿同食。「讚」。

住: 溫泉旅館好大好正,唔會撞到HK人/其他公司既HK團
食:全部都係食日本餐,燒肉 / 定食/ 火煱...... 因上次領隊話佢地公司既日本團係唔比出現中國餐。去得旅行出去玩,一定要入鄉隨俗

領隊就見仁見智,人夾人啦。自己同團友都覺得OK因佢地唔太hard sell ;再唔係你可以去佢地WEBSITE個留言版睇下; 因跟得打橫遊其實7/8成都係舊客黎架; join團無問題

大宅

我跟過四次,每次食,住,導遊都好好,但好多時成唔到你原本想join嗰團,要轉團

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:好既定義係?

原帖由 appl428 於 14-06-23 發表
好既定義係?
跟過去北海道,我自己覺得食同住都唔錯,如果有機會跟團都會跟返佢地

男爵府

ada29 發表於 14-6-27 08:22
跟過去北海道,我自己覺得食同住都唔錯,如果有機會跟團都會跟返佢地
團岩自己,行程岩自己更好,都要個guide係好就prefect

伯爵府

我都跟過北海道、九州同立山黑部,都好好,不過最近立山因為唔係城市,食用差D,不過我估唔關公司事O既....

首頁

尾頁

跳至