自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

「提示:該帖被管理員或版主屏蔽,或作者被禁止/刪除,只有管理員可見」

甘係唔係以後都唔入得BK啦。要去到乜嘢程度會被刪

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

saitta 發表於 14-6-23 01:27
「提示:該帖被管理員或版主屏蔽,或作者被禁止/刪除,只有管理員可見」
如果只係屏蔽, 只代表該留言有問題, 照舊可以入BK.
如果會員犯規, 會被警告(仍可上BK), 禁言(可以上BK, 但不能留言, 通常有期限的), 禁止訪問(不能再上BK, 但可以向管理員上訴).

珍珠宮

引用:「提示:該帖被管理員或版主屏蔽,或作者被

原帖由 saitta 於 14-06-23 發表
我試過發錯相 可以要求管理員幫忙取消
佢地就幫我屏閉左
就唔怕俾人睇到了

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:「提示:該帖被管理員或版主屏蔽,或作者被

原帖由 saitta 於 14-06-23 發表
我試過好心得滯在一次奶粉缺貨期間留咗句可以出售一兩罐幫忙,咁就屏蔽咗,果時我唔知原來呢版唔可以賣嘢,咁幫忙都算係賣嘢的

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

回覆:chan803 的帖子

明白 唔該曬

甘要去到乜程度就會被禁止訪問 成日爆粗 寸人 主題不對版

免得踩佐地雷都唔知·

首頁

尾頁

跳至