親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我想9月去住酒店店apartment好,有無介紹?

子爵府

回覆:一家三口想去首爾

係一家五口,一個九歲,三歲,兩歲

大宅

2020勳章

剛剛6月頭住過Fraser Place Central Seoul service apartment (City Hall 市廳站), 房間好大, 好新, 又舒服, 我係住one bedroom super deluxe (有2個tiolet). 因為係同22個月BB去, 所以要搵間地方大, 又可以煮野食既service apartment. 不過都唔平, 要成HKD1500 一晚. 附近係冇得shopping, 但係位置OK, 去好多地方都唔駛轉線. 下次再去都會住lee間

男爵府

2020勳章

引用:剛剛6月頭住過Fraser Place Central Seoul

原帖由 mr_juicy 於 14-06-27 發表
剛剛6月頭住過Fraser Place Central Seoul service apartment (City Hall 市廳站), 房間好大, 好新, 又舒服 ...
可以住幾多人?

大宅

回覆:Garconbebe 的帖子

我今年4月去首爾時住AP seoul呢間民宿,地點係弘大好方便,好新,有(因為有d民宿係無嫁) 同埋係香港人開嫁,你睇下啱唔啱
http://www.apseoulguesthouse.com/tc/index.php

首頁

尾頁

跳至