親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有沒有JM住過呢間,小童會唔會收早餐錢?

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

我仔住個時9歲,要比,佢係入餐廳時數人頭即時收早餐劵。但早餐唔正的,不如淨BOOK 房唔要早餐,自己出去食仲好。

kristentam  認同  發表於 14-7-1 23:22

別墅

回覆 tsimtsim 的帖子

我3月住過,因為打算暑假再同阿女去,所以問定餐廳門口個小姐.因我阿女3歲多D,佢話要度高,旁邊有把尺,唔太肯定係唔過100CM定還是120CM,就唔洗比...
若收錢,小童530BT

男爵府

我聖誕節時都住過. CHECK-IN時話要俾. 直接俾餐廳
但到餐廳後無收小童個份.
小童當時4歲半, OVER 100CM

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

會收呀

其實可以落地下lobby食,價錢應該唔爭得多

別墅

岩岩收到酒店回覆,佢話4歲以下早餐唔收錢.

大宅

回覆:kendracayo 的帖子

thanks, 我巳入住第三天了!酒店仲upgrade 了我們為one bedroom.

大宅

引用:thanks,+我巳入住第三天了!酒店仲upgrade+

原帖由 tsimtsim 於 14-06-30 發表
thanks, 我巳入住第三天了!酒店仲upgrade 了我們為one bedroom.
多人入住嗎?八月會住呢間

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

引用:回覆 tsimtsim 的帖子我3月住過,因為打算暑

原帖由 kendracayo 於 14-06-23 發表

我3月住過,因為打算暑假再同阿女去,所以問定餐廳門口個小姐.因我阿女3歲多D,佢話要 ...
小童早餐係BT265咋。

大宅

回覆:taverny 的帖子

OK, 唔多人!佢個泳池其实幾靚,泳池旁的更衣室有乾濕steam room, 仲有個整得幾靚的按摩池!另附近有間按摩叫靜,環境唔錯,如行小巷去好快到,如有需要,我可以講多D!

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:有沒有JM住過呢間,小童會唔會收早餐錢?

原帖由 tsimtsim 於 14-06-23 發表
有沒有JM住過呢間,小童會唔會收早餐錢?
上年阿仔……5歲……都話要charge

男爵府

引用:OK, 唔多人!佢個泳池其实幾靚,泳池旁的更

原帖由 tsimtsim 於 14-07-01 發表
OK, 唔多人!佢個泳池其实幾靚,泳池旁的更衣室有乾濕steam room, 仲有個整得幾靚的按摩池!另附近有間按摩 ...
我想知間按摩係邊同埋幾錢呀

子爵府

tsimtsim 發表於 14-7-1 23:12
OK, 唔多人!佢個泳池其实幾靚,泳池旁的更衣室有乾濕steam room, 仲有個整得幾靚的按摩池!另附近有間按摩 ...
好啊, 我儍下儍以为T21做团購咪即買即訂,第二日先CHECK 清楚唔係T21果间,係你呢间嚇死我,連机票都未訂就買咗實到太興奮了. 因起初我諗住去Pattaya,唔去BKK架,見平嘢又訂咗2晚.

我想請教按摩地方多D料, 如价錢, 環境等, 謝謝

大宅

回覆:yaya_c 的帖子

大宅

大宅

借其他jm的地圖,其实去静好近,酒店出唔行出大街,行反方向,行到尾再經过巷仔就到!唔明看之前有個曼谷youtube個post, 加上面地圖就明!

靜收费當然比平民腳按贵,但環境有spa feel我覺得O!

另酒店8樓都有spa,我之前找到條link,經條link, 在香港过數,都是Hk$550 for2.5小時,做完上房立即睡!

BChai  Tks a lot!  發表於 14-7-2 23:55
BChai  Tks a lot!  發表於 14-7-2 23:54

大宅

回覆:2大2小住曼谷 Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

静是有spa feel同有獨立房,所以贵D,但如不重视環境,其实行去静的巷仔都有幾間平民式腳按!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:tsimtsim+發表於+14-7-1+23:12+OK,+

原帖由 BChai 於 14-07-02 發表
好啊, 我儍下儍以为T21做团購咪即買即訂,第二日先CHECK 清楚唔係T21果间,係你呢间嚇死我,連机票 ...
Gcp hotel 有出團購?請問幾 $$ 一晚呀? thank u

男爵府

Thanks sharing ! 不如講多 D....我打算BOOK 這間, 我星期日出發, 仲未BOOK 酒店

大宅

回覆:Joancyf 的帖子

我travelzoo有$690/Night, 仲包加床!不过見到時己經同agoda訂!

我原本訂了deluxe房,但因大的小朋友己经9歲,所以领願比錢加床,可能正常房無位加床,佢upgrade了,見相。

首頁

尾頁

跳至