婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

子爵府

食咩可以快d黎M呀?thanks!

***南無阿彌陀佛***

複式洋房

Re: 食咩可以快d黎M呀?thanks!

我都想知,遲了12日都未黎,昨日到診所驗,有說沒有,就打了枝通經針,話7-10天會黎,但我仍擔心會有意外,你地有沒有試過,驗錯?打針後第幾日先有得黎呀?或會無得黎.可以食咩呢?

子爵府

miko 寫道:
我都想知,遲了12日都未黎,昨日到診所驗,有說沒有,就打了枝通經針,話7-10天會黎,但我仍擔心會有意外,你地有沒有試過,驗錯?打針後第幾日先有得黎呀?或會無得黎.可以食咩呢?
我都驚中招,遲左7日,我去中醫度飲左劑通經茶都未黎呀。
***南無阿彌陀佛***

男爵府

我會食康X來既當歸片,我早晚食二粒,二日後即黎
(本人唔係SALE,唔係買廣告)

複式洋房

家庭主婦:

我都是食完中藥未黎,之後先去驗,再打通經針,非常擔心,
已經有兩個小朋友啦,唔要啦.剛剛打完去家計會問,但叫我過幾日先去驗,因為我打了通經針第三日,可能d藥未有反應,又要擔心多幾日.

大宅

請問打通經針對身體有無唔好處架?會唔會打開就成日要打架?
你們應該一無掛慮;要在禱告中把你們所需要的告訴上帝, 用感謝的心祈求。上帝所賜那超越人所能理解的平安, 會藉著基督耶穌,保守你們的心懷意念。(腓立比書4:6-7)

男爵府

Christy 寫道:
我會食康X來既當歸片我早晚食二粒,二日後即黎

食當歸片會黎既咩

男爵府

果時個sale話比我知,我要每日keep住早晚食一粒,到m come 時就唔會痛,而黎m 時就要停食,如果唔係就會血流成河,我實在太懶,都冇keep住食,但我發覺自己m遲左,我就會每日每次食兩粒,不出兩日,m就自然黎,仲會冇咁痛,當歸片可能係行氣活血既補品,我諗keep住日日食,會血氣好d卦,m又準時d卦
wing媽 寫道:
[quote]
Christy 寫道:
我會食康X來既當歸片我早晚食二粒,二日後即黎

食當歸片會黎既咩 [/quote]

別墅

是否如m遲了幾天,驗了無,可以要求打通經針呀?

大宅

家庭主婦 寫道:
[quote]
miko 寫道:
我都驚中招,遲左7日,我去中醫度飲左劑通經茶都未黎呀。[/quote]

聽過人講過話驗錯個案gar, 如果你地無避咁最好check真d好d喎 :-P

如果唔係習慣性m 唔準呢, 咁情緒都會影饗m期gar, 可以試下食d涼d o既野, 例如木瓜
便。。。。。。

別墅

食綠豆沙呀! 食寒野會快d黎!
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

首頁

尾頁

跳至