嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: URGENT!!請問有濕疹BB的媽媽有無好的兒童皮膚專科醫生或好的醫生介紹,一萬個吾該!!

Hoyin Mum

My son also have this problem, could you pm the doctor information to me.

Thanks!

大宅

Re: URGENT!!請問有濕疹BB的媽媽有無好的兒童皮膚專科醫生或好的醫生介紹,一萬個吾該!!

Hoyin媽媽

can u pm the info to me, many thx!!!

豬仔軒

洋房

Hoyin媽媽

Please pm the info to me, many thx!!!
tkma

Keep believing, Keep dreaming, Keep loving, keep a rainbow in your heart!!

大宅

hello,
please send me information of the doctor.
my baby also have the same problem & check from many doctor, but still the same.
i want to check from your doctor.

thanks !

男爵府

Hoyin媽媽
可以PM比我嗎.THX!!

複式洋房

各位媽咪,

其實濕疹都是皮膚過敏的問題, 食葯或搽葯都只可控制, 但不能完全治愈, 除非可以找到致敏原並完全隔絕啦!
仲有, 要留意醫生處方的葯膏成份, 一般能夠在短時間內令頑固的濕疹退去的葯膏都含有類固醇, 不能夠長時間使用(兩星期內, 早晚各一次), 因有副作用,(會令皮膚變薄等), 要小心使用啊!
我知道最近新出了兩種沒有類固醇的葯膏, 但價錢稍貴, 你可請你的兒科醫生處方, 自己在外配葯. (我自己和兒子都有敏感及皮膚過敏問題, 問得多醫生就明白多了)

複式洋房

Hoyin媽媽,

請pm醫生資料給我.
Thanks

該用戶已被刪除

別墅

Hoyin媽媽,
請提供醫生資料給我, Thanks!!

[email protected]
該用戶已被刪除

複式洋房

Hi all,

Sorry for late reply as I did not come to BK often so may be I post the doctor's tel no. here

Doctor Chan
Tel no. : 2522 2302

民房

Hoyin媽媽,

Would you please send the information to me too?

Thank you very much!

民房

cymycf 寫道:
Hoyin 媽媽,

多謝回覆, 我仔仔現也在戒口中, 但每天也有茶醫生給的藥膏, 一無茶就馬上出濕診. 近來我用蔗片糖和他沖涼覺得有改善, 起馬晚上一覺可以睡天光, 不會抓到滿身紅.

請問你仔仔有茶藥膏嗎? 幾大個先比你仔仔試吃敏感食物? 也請PM醫生資料給我, 謝謝!

唔該請問每次用幾多片"蔗片糖"沖涼?是否煮溶後加水沖?及加幾多水?
請回覆,謝!

民房

Hoyin媽媽,

請pm醫生資料給我.
Thanks
[email protected]

洋房

Please PM the doctor to me or email to "[email protected]". Thanks

首頁

尾頁

跳至