美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

早兩去日去Clarins買防曬 UV PlusHP,因為想搵純物理防曬,又見BK咁多人讚Clarins,特登去睇下。我主動問個BA支防曬有冇酒精,個BA話佢地所有產品都冇酒精。我將D防曬試上手,果然好薄,又冇EltaMD咁乾,諗都冇諗就買左。

用左一日發現塊面乸乸地,再睇清楚個盒見到成份有Alcohol仲排得好前!!!唉我真係太衝動又唔自己睇清楚誤信個BA。

但今次我覺得Clarins個BA好衰掰大眼講大話!以後唔會再幫趁!!

我要敷番Chantecaille Jasmine & Lily Healing Mask過夜先好番!

大宅

我依家買野之前都會上呢個網CHECK成份先
BTW, Clarins呢支防曬已經算溫和
http://www.cosdna.com/cht/cosmetic_c62777003.html

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:Clarins防曬有酒精

如果對酒精敏感就慘慘喇,係個sales錯,所以 俾我就會投訴個sale喇

大宅

我都有用EltaMD,我覺得幾好用.
成份天然好多.

水晶宮

引用:我都有用EltaMD,我覺得幾好用.成份天然好多

原帖由 lightwater 於 14-06-25 發表
我都有用EltaMD,我覺得幾好用.
成份天然好多.
請問你用邊款?我試SPF 41有色果隻上手超乾。

子爵府

引用:早兩去日去Clarins買防曬 UV PlusHP,因為

原帖由 Elenalan 於 14-06-25 發表
早兩去日去Clarins買防曬 UV PlusHP,因為想搵純物理防曬,又見BK咁多人讚Clarins,特登去睇下。我主動問個 ...
可以攞返去換丫,佢講大話呃你。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 lightwater 於 14-06-25 發表

首頁

尾頁

跳至