自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

引用:曹格同個女係大陸同埋外國既華人論壇俾人鬧

原帖由 happywindy 於 14-07-01 發表
曹格同個女係大陸同埋外國既華人論壇俾人鬧到上天花板,見到啲評語都覺得佢地可憐,尤其個女不斷俾人話丑樣同 ...
下?!咁衰?!其實都幾得意呀,係條眉粗d姐,個樣幾似曹格我幾like佢!不過佢仲細,無佢哥哥咁懂事,佢哥哥受委屈喊出嚟我睇到都好心痛
今季個個小朋友都各有自己特色,多多好乖好識照顧人,貝兒好天真可愛,楊陽洋好沉實穩重,Sam哥個仔都幾乖,起初以為佢會縱佢仔,原來都好嚴,曹格兩個仔女好warm好搞笑

終於有褲着!

伯爵府

爸爸回來了都好好睇

kcpak  我都有睇,賈爸爸一睇就舍平時係唔會幫手湊女個隻  發表於 14-7-6 00:21
badguy333  我都有追呀  發表於 14-7-5 00:40

公爵府

回覆:爸爸去哪兒第二季第二集,笑到\"look\"地

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

多多英文幾好,佢係咪响內地讀國際學校?

子爵府

happywindy 發表於 14-7-1 22:14
曹格同個女係大陸同埋外國既華人論壇俾人鬧到上天花板,見到啲評語都覺得佢地可憐,尤其個女不斷俾人話丑樣同 ...
我反而覺得姐姐好搞笑喎....佢仲好細咋...情緒會大起大落好正常呀..

佢雖然成日激佢哥哥...但係睇得出..佢其實都好愛佢哥哥..

最搞笑係姐姐有時轉數幾快嫁...聰明女黎

男爵府

我都係爸爸既粉C...第2集好好笑, 姐姐 & joe 幫曹格買既底褲最後去左羊羊羊既籃入面...笑屎

不過我覺得, 今集既仔女明顯有事前調較過咁, 個個都好乖, 冇公主/王子病, 就算喊都係偷偷哭泣果隻。唔似第一輯既天天/Cindy一開始既任性, 每一集見証住佢地既進步同成長~

今輯既爸爸, 最令我改觀既係曹格, 可能佢之前既負面新聞既關係, 令我唔係咁鐘意佢, 但睇完佢對仔女既耐性同相處方式後, 真係對佢改觀了不少~

男爵府

回覆:爸爸去哪兒第二季第二集,笑到"look"地

好好睇!
我勁鍾意Joe同楊陽洋

子爵府

回覆:爸爸去哪兒第二季第二集,笑到"look"地

最愛Feynman
不過呢季d小朋友全部都好有家教 好乖 好得人鍾意!

大宅

第二集好好睇,越嚟越鍾意啲小朋友,而且要讚下製作組喺姐姐同joe鬧交嗰晚就將件事詳細話比曹格知,等佢即時教導兩兄妹,讚。如果各位jm有時間我推薦"快樂大本營"最新一集有齊爸2各人上節目訪問同玩遊戲,好好笑㗎

大宅

引用:Quote:原帖由+jlin123+於+14-06-30+發表點

原帖由 無敵小師奶 於 14-07-01 發表
我都想知,佢普通話唔差喎
我諗佢係讀新加坡國際學校...所有小朋友都係講國語/英文

91405  佢好似係香港讀書 不過真係好叻仔  發表於 14-7-2 22:09

複式洋房

引用:第二集好好睇,越嚟越鍾意啲小朋友,而且要

原帖由 boxingday:) 於 14-07-02 發表
第二集好好睇,越嚟越鍾意啲小朋友,而且要讚下製作組喺姐姐同joe鬧交嗰晚就將件事詳細話比曹格知,等佢即 ...
快本邊度有得睇?

boxingday:)  百度綜藝版  發表於 14-7-2 22:14

XXXX

子爵府

我屋企收到D大陸台, 見過佢幾次播, 終於忍唔住睇左, 又真係幾好笑
標題可唔可以講清楚D?

點解講2個人相似要話"唔覺, 佢靚D, 佢眼大D..." 而家講相似, 唔係一樣, 唔係鬥靚

大宅

引用:我屋企收到D大陸台,+見過佢幾次播,+終於忍

原帖由 ot3 於 14-07-02 發表
我屋企收到D大陸台, 見過佢幾次播, 終於忍唔住睇左, 又真係幾好笑
我住咗間屋4年,一直都唔知自己屋苑有湖南衞視呢個台所以冇睇第1季。而家啱啱開始播第2季,啲小朋友真係好可愛呀!多多由第一集開始已經好照顧其他小朋友,真係個好姐姐!

侯爵府

今集都好好笑。吳鎮宇見到姚明,變身小fans。話終於明白佢fans見到佢嘅心情。

大宅

引用:今集都好好笑。吳鎮宇見到姚明,變身小fans

原帖由 ensureyip 於 14-07-05 發表
今集都好好笑。吳鎮宇見到姚明,變身小fans。話終於明白佢fans見到佢嘅心情。

...
PPS仲未update你用咩睇?

大宅

引用:Quote:原帖由 ensureyip 於 14-07-05 發表

原帖由 Lingyee08 於 14-07-05 發表
x2,直播leg到爆

男爵府

引用:Quote:原帖由 ensureyip 於 14-07-05 發表

手機電視高清,直播 ga
今晚12:50又有得做,快啲 DL 啦

男爵府

引用:今集都好好笑。吳鎮宇見到姚明,變身小fans

原帖由 ensureyip 於 14-07-05 發表

...
今集好好笑
吳鎮宇合群左好多

珍珠宮

引用:曹格同個女係大陸同埋外國既華人論壇俾人鬧

原帖由 happywindy 於 14-07-01 發表
得個兩三歲算係咁
D人太高要求

咁又係,同多多比較,就立見高下,但年紀差咁遠

侯爵府

小米睇直播

首頁

尾頁

跳至