嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有無2003年出世既孖仔/孖女呀?

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

大宅

我係.
仲要我份工要去牛頭角,觀塘一帶.
仍記得戴著n??,行翠屏村對出那條天橋,行到喘晒氣,死死下的情況.

珍珠宮

果陣真係好驚架,雖然我住港島區,但有嘜唔好彩,人地一x兩命,我地就3,真係好大壓力呀!
原文章由 Maggie3493 於 07-11-22 09:36 發表
我係.
仲要我份工要去牛頭角,觀塘一帶.
仍記得戴著n??,行翠屏村對出那條天橋,行到喘晒氣,死死下的情況.

子爵府

原文章由 3littlepigs 於 07-11-22 09:56 發表
果陣真係好驚架,雖然我住港島區,但有嘜唔好彩,人地一x兩命,我地就3,真係好大壓力呀!

3littlepigs,

咩唔好彩呀,choi choi choi 唔好亂嗡。
雖然我冇咁ge經歷,但係作為一個媽咪,真係好明白妳ge 擔憂。而家就真係好好彩,幾快妳ge BB 已經讀幼稚園啦

珍珠宮

vivi_vivi

果陣真係一步一驚心呀,放工番屋企大仔都唔敢掂,即刻去沖涼,換衫,當正自己係超級大病菌甘呀
原文章由 vivi_vivi 於 07-11-22 11:39 發表

3littlepigs,

咩唔好彩呀,choi choi choi 唔好亂嗡。
雖然我冇咁ge經歷,但係作為一個媽咪,真係好明白妳ge 擔憂。而家就真係好好彩,幾快妳ge BB 已經讀幼稚園啦 ...

子爵府

原文章由 3littlepigs 於 07-11-22 17:06 發表
vivi_vivi

果陣真係一步一驚心呀,放工番屋企大仔都唔敢掂,即刻去沖涼,換衫,當正自己係超級大病菌甘呀

諗起都

珍珠宮

老實講,果陣我仲以爲係世界末日添呀
原文章由 vivi_vivi 於 07-11-22 17:40 發表

諗起都

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 3littlepigs 於 07-11-23 10:14 發表
老實講,果陣我仲以爲係世界末日添呀

雖然果時我仲未有小朋友, 不過我都有咁諗過 ar

珍珠宮

:lol :lol 現在咪幾好,一次搞掂曬:lol
原文章由 keroppipooh 於 07-11-23 10:20 發表

雖然果時我仲未有小朋友, 不過我都有咁諗過 ar

大宅

虎到金來勳章

我係.
我份工在灣仔,放工番屋企什麼都唔敢掂,即刻去沖涼,換衫,我都是當正自己係超級大病菌甘呀

Time flies, 咁就讀幼稚園啦:lol:

珍珠宮

係啦,時間真係過得好快
原文章由 mrsanthony 於 07-11-23 17:15 發表
我係.
我份工在灣仔,放工番屋企什麼都唔敢掂,即刻去沖涼,換衫,我都是當正自己係超級大病菌甘呀

Time flies, 咁就讀幼稚園啦:lol:

大宅

虎到金來勳章

我見到呢個 topic: 報名:本地菜田:掘薯仔,摘蕃茄,摘粟米

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... ;page=1#pid20120720

大家有無興趣玩下? 不過我地帶2個小朋友去都幾辛苦!

珍珠宮

我唔去喇,我老公要返學 ,多謝您轉載!:loveliness: :loveliness:
原文章由 mrsanthony 於 07-11-29 15:55 發表
我見到呢個 topic: 報名:本地菜田:掘薯仔,摘蕃茄,摘粟米

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1212847&page=1#pid20120720

大家有無興趣玩下? 不過我地帶2個小朋友去都幾辛苦! ...

大宅

虎到金來勳章

你老公重可專心返學, 你自己就一定為子女作出好大犧牲!

珍珠宮

係一個月2個周末囉, 好彩就快讀完喇:loveliness: :loveliness: :loveliness:
原文章由 mrsanthony 於 07-12-12 12:17 發表
你老公重可專心返學, 你自己就一定為子女作出好大犧牲!

大宅

虎到金來勳章

:-|
原文章由 mrsanthony 於 07-11-29 15:55 發表

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1212847&page=1#pid20120720

大家有無興趣玩下? 不過我地帶2個小朋友去都幾辛苦! ...

終於都冇去lu!

珍珠宮

why?
原文章由 mrsanthony 於 07-12-17 16:12 發表
:-|

終於都冇去lu!

大宅

虎到金來勳章

Oh! Did you read the "2007年回顧 ~ bk 最具爭議性 topic"?
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D2

鬧洪洪, 終於咪冇去law!

At the moment, 不能去 anywhere lu! Because my maid just retired & flied back home. Me now 死死下!:-(

大宅

虎到金來勳章

HAPPY NEW YEAR!

祝大家 ~ 幸福! 快樂!富足 !~
緊記保持燦爛笑容,好運就會追隨著你。
願.... 幸福....跟隨你左右!
:喜:

首頁

尾頁

跳至