影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:littlebee817 的帖子

係好假黃x上大6綜藝節目時話第一輯都有邀請佢地,推左。但估唔到個節目咁成功,個個咁紅。所以第二輯佢至肯來參加。根本想紅唔係為亲子反而曹x,吴陣雨有令人喜愛既一面。楊洋性格好似我仔,慢熱唔主動,好多野收埋心度,唔做冇把握既事,做就要做到自己滿意

子爵府

回覆:爸爸去哪兒第二輯

星期五的一集,大家很團結,一知道晚間有下暴雨,大伙馬上下山,有些工作人員也幫手照顧呀Joe,尤其曹格顧住抱姐姐,有時難免忽略Joe,他很欠安全感,但又很乖。各人開始建立了默契,之後有些做飯,燒柴,照顧孩子,分工合作,像大家庭一樣。言之節目無論對大人,小孩也是很好的訓練,能多些與人相處及分享,尤其在現今一孩獨大的世代裏。

媽媽今集驚喜出現也很溫馨,曹格直頭爆喊,可能連日辛苦,多個人分享,分擔,一下子感觸起來。

雖然知道始終是節目,但見到各孩子不同的反應,各人不同的性格,也很好看,不禁每集追看。

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

下集有石頭同天天。 好掛住佢地呀。

沙比仔  i like 天天  發表於 14-8-12 11:44

公爵府

ensureyip 發表於 14-8-8 21:45
黃磊老婆生左第二個囡啦,聽聞黃磊仲想繼續生。田亮都有一仔一女
哦~~~~~~原來真係家姐, 所以真係會比較懂事!!!

公爵府

laiblake 發表於 14-8-10 10:08
我都好支持joe,佢好怕爸爸唔要佢,佢係一個懂事的孩子。
真係好愛JOE, 聽佢講台灣腔國語真係好正

公爵府

Pulmma 發表於 14-8-10 23:30
好期待

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

睇天天向上,楊洋陽送條裙俾多多,佢都口快快講左可以俾妹妹著

水晶宮

引用:Quote:Pulmma 發表於 14-8-10 23:30 下集有

原帖由 bb081090 於 14-08-11 發表
好期待
Kimi 都會出場。 遲d 佢地會去台灣出任務, 會見到佢哦

侯爵府

引用:係好假黃x上大6綜藝節目時話第一輯都有邀請

原帖由 ym5678 於 14-08-10 發表
係好假黃x上大6綜藝節目時話第一輯都有邀請佢地,推左。但估唔到個節目咁成功,個個咁紅。所以第 ...
聽講陸毅第一輯都有邀請,但被拒絕

侯爵府

引用:星期五的一集,大家很團結,一知道晚間有下

原帖由 familyking 於 14-08-10 發表
星期五的一集,大家很團結,一知道晚間有下暴雨,大伙馬上下山,有些工作人員也幫手照顧呀Joe,尤其曹格顧住 ...
我又係大陸網八到話其實爸爸早知媽媽會來,陣雨老婆係拍攝前兩日先俾陣雨說服左參加。又話貝兒一家識得果日著親子裝(呢個我冇留意)

禁止訪問

回覆:familyking 的帖子

男爵府

引用:下集有石頭同天天。 好掛住佢地呀。

原帖由 Pulmma 於 14-08-10 發表
期待

子爵府

今集的蒙古大草原好靚,小朋友自由自在在草地上奔跑很開心,有機會都好想去。

驚見石頭和天天長大了很多,像個大哥哥一樣。但始終他們不是一起經歴今次旅程,和其他小朋友有點格格不入感,下集多些遊戲,希望可溶入吧!

水晶宮

引用:今集的蒙古大草原好靚,小朋友自由自在在草

原帖由 familyking 於 14-08-17 發表
今集的蒙古大草原好靚,小朋友自由自在在草地上奔跑很開心,有機會都好想去。

驚見石頭和天天長 ...
遲d 仲會有kimi

公爵府

ensureyip 發表於 14-8-12 23:20
嗯我又係大陸網八到話其實爸爸早知媽媽會來,陣雨老婆係拍攝前兩日先俾陣雨說服左參加。又話貝兒一 ...
其實都唔出奇, 一家人咩都會講都唔奇,

公爵府

familyking 發表於 14-8-17 10:48

驚見石頭和天天長 ...
係呀, 草原真係好靚好靚呀

大宅

引用:Quote:原帖由+bb081090+於+14-08-11+發表好

原帖由 Pulmma 於 14-08-12 發表
Kimi 都會出場。 遲d 佢地會去台灣出任務, 會見到佢哦
好期待見Kimi, 佢好鬼天真

子爵府

8/22的一集仍在草原,小朋友抓羊我覺好勇敢,我自己都未必可以做到。加上有石頭和天天做了帶頭作用,其他小朋友便有樣學樣。
到現時為止,我覺得第一季的小朋友好看點,因各有性格,最喜歡天天及張亮的一對,天天進步很多。尤其今集見到他跟父親很開心,見老爸摔跤輸了給對方,竟放聲大哭,很是可愛。今季就喜歡曹格一家。

男爵府

想問下係唔係CUT左D?
因為我記得預告好似有曹格生日PARTY,但睇完兩集都唔覺有

公爵府

過左1年天天同石頭大個左,但仍然好可愛

首頁

尾頁

跳至