美容扮靚

跳至

首頁
12345...14

尾頁

伯爵府

原文章由 bebe1217 於 07-11-25 23:12 發表
呢隻野我用左好多支, 真係好好用架...:loveliness:

我多數係我做facial 度買, 都好以係 $200,
如果係shop 買係咪都係 $200ar?? 你可以借你vip no. 比我用嗎? 係咪買野時, 講你個vip no. 比d sales 就ok 架啦??~~
...

hi...bebe1217,

sorry, 我睇錯了添!!
pls. check pm la, thanks.

伯爵府

原文章由 dorchiu 於 07-11-26 16:32 發表
骨痛 - You can buy this supplement "Blackmore Lyprinol" to your father...I guess will be better than the collegan. Coz my mother has reduced her pain after takes this.

Blackmore's product is a famou ...

hi dorchiu,

好呀....謝謝你告知我..>thanks.

伯爵府

原文章由 jlsc 於 07-11-26 17:49 發表
請問有無人用過靈芝粉底, 靈芝乾粉,蜂蝗漿碎粉,靈芝或Juiper makeup base好用嗎? 邊隻最好用?Thks!

hi jlsc,

我用緊jupier pre-make up cream + moist veil(濕粉液) + face powder (碎粉), 好貼面, 無浮粉...我好鍾意呀....
以前我用covermark有隻叫咩essence...粉底, 唔貼面仲浮粉添!

lee隻都係好岩我用.

你可去試呀, 我都有試埋靈芝base和base pack....我都係搵開我搵開果位menard 姐姐, 可以試埋上面呀...

靈芝粉底有2種呀.
Powder Pact EX
靈芝活膚精華兩用粉底 12.5g

Essence Pact
靈芝活膚精華粉底組合
moist type: 7g / powder type: 7.5g

兩款全新的粉底均蘊含 MENARD 專利的珍貴赤、黑靈芝精華及活性化骨膠原成份,配合突破性的先進粉底科技,能即時締造緊緻明亮的青春肌膚質感,持續使用可達到淡化幼紋及更生活膚效果,適合任何季節使用。

伯爵府

原文章由 chancecs 於 07-11-26 18:21 發表

點解我買嘢佢唔比sample我既

HI...你買野時可直接問去取就可以呀..

伯爵府

原文章由 chancecs 於 07-11-26 18:22 發表
我係menard做facial架,我覺得幾好呀

我幾星期前做過一次free facial, 係上個月收信買滿某個錢碼才有, 請問你在那shop做? 我在美麗華做.....美容師手勢好好....比個good 佢!

大宅

請問在Menard做facial要幾多$$?

另邊隻facial值得試吓?

Thanks

伯爵府

原文章由 MimiChun 於 07-11-27 14:38 發表

Thanks

HI...mimichun,

我上次做facial, 姐姐比左張list我, 放在屋企度....
明天話你知...大約有5-6種facial...

果次我做anti-aging, 即抗衰老facial...果次係送比我的.

美容師好好呀....無hardsell我, 只係話我知, 叫我下次做那幾種facial岩我...

侯爵府

我book 左聽日做free facial. 試完返黎report:lol: :lol:

原文章由 helenjoe 於 07-11-27 14:44 發表

HI...mimichun,

我上次做facial, 姐姐比左張list我, 放在屋企度....
明天話你知...大約有5-6種facial...

果次我做anti-aging, 即抗衰老facial...果次係送比我的.

美容師好好呀....無hardsell我, 只係話我知, 叫 ...

大宅

回覆 #43 helenjoe 的文章

Which one is more expensive, covermark or Menard ar?

男爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-27 13:51 發表

我幾星期前做過一次free facial, 係上個月收信買滿某個錢碼才有, 請問你在那shop做? 我在美麗華做.....美容師手勢好好....比個good 佢!

我都係係美麗華做開架,長頭髮好高既,佢手勢幾好架:loveliness:
兒女是耶和華所賜的產業,腹中的胎兒是他的賞賜
詩 127:3

男爵府

原文章由 MimiChun 於 07-11-27 14:38 發表

Thanks

我做$800一次,我買package正價any time就$8000,但我選擇非繁忙時間就$6000

男爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-27 13:49 發表

HI...你買野時可直接問去取就可以呀..

係咪買一樣嘢都比?咁比得多唔多架,每次一枝?

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-11-27 15:30 發表
我book 左聽日做free facial. 試完返黎report:lol: :lol:

hi mommom,

係咪anti-aging...係咪搵返我果位美容師? (美麗華商場)

伯爵府

原文章由 chancecs 於 07-11-27 17:18 發表

係咪買一樣嘢都比?咁比得多唔多架,每次一枝?

如你買開野時, 想試那些, 你可問佢地有無, 有就會比你呀...
佢地好nice呀.

伯爵府

原文章由 chancecs 於 07-11-27 17:14 發表

我都係係美麗華做開架,長頭髮好高既,佢手勢幾好架:loveliness:

果度好似有2位美容師, 你果位...搵日等我試下book佢先...

伯爵府

原文章由 PurpleSea 於 07-11-27 16:45 發表
Which one is more expensive, covermark or Menard ar?

hi...purplesea,

當時我買covermark果隻濕粉$450/支
menard 果支好似$540/支, 我85折後$459/支

男爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-27 17:55 發表

果度好似有2位美容師, 你果位...搵日等我試下book佢先...

幫你做既係咪肥嗰個呀,我未試過呀,因為一買package 用邊個美容師就係佢跟你架啦

男爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-27 17:55 發表

你話d粉底好用,知唔知有無sample既呢

伯爵府

原文章由 chancecs 於 07-11-27 18:23 發表

幫你做既係咪肥嗰個呀,我未試過呀,因為一買package 用邊個美容師就係佢跟你架啦

全對! 你好叻喎!

伯爵府

原文章由 chancecs 於 07-11-27 18:25 發表

你話d粉底好用,知唔知有無sample既呢

我知佢有靈芝粉底sample, 下次你去買野時問姐姐取啦....

首頁
12345...14

尾頁

跳至