美容扮靚

跳至

首頁
34567...14

尾頁

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-11-29 22:08 發表
做個陣問個個美容師話吸管真係可以吸到d黑頭咩? 佢就答慢慢就得架啦. 即係要做多幾次先得啦

mommom,

你係咪全面吸晒, 我果時係全面吸, 吸晒個鼻.

洋房

Which branch did you go for facial? I went to HN but I think the room is too small.

By the way, thanks Helenjoe for the number. I'm also a member too but just only get 10% off and save HKD100 if buy stuff over HKD1000.
[img align=left]http://creativity.choate.edu/webusers/nmoreno/Project2/fence.gif[/img]

伯爵府

原文章由 LpB 於 07-11-30 11:44 發表
Which branch did you go for facial? I went to HN but I think the room is too small.

By the way, thanks Helenjoe for the number. I'm also a member too but just only get 10% off and save HKD100 if buy ...

LpB,

唔好客氣啦. ...我仲要多謝你比左d 分我添!!

你係咪昨天call我那位網友呢?
HN 我唔會去做facial的, 間房細....我鍾意美麗華, 環境好正!

洋房

Helenjoe,

I didn't call you yesterday ar. No wonder you said the environment is good.... :tongue:

HN is very small. But this is convenient for me

[img align=left]http://creativity.choate.edu/webusers/nmoreno/Project2/fence.gif[/img]

伯爵府

原文章由 LpB 於 07-11-30 14:13 發表
Helenjoe,

I didn't call you yesterday ar. No wonder you said the environment is good.... :tongue:

HN is very small. But this is convenient for me

OIC....咁應該不是你了, 她話是bk mami.

咁又係, 最緊要係方便自己0麻...

侯爵府

我係全面吸架

原文章由 helenjoe 於 07-11-30 10:49 發表

mommom,

你係咪全面吸晒, 我果時係全面吸, 吸晒個鼻.

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-11-30 22:51 發表
我係全面吸架

吸完真係好舒服呀!!

男爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-30 23:02 發表

吸完真係好舒服呀!!

我都係全面吸架
兒女是耶和華所賜的產業,腹中的胎兒是他的賞賜
詩 127:3

伯爵府

我上星期六試左個 anti-aging treatment, 好正吓 times square 環境都好好, 不過最衰要等lift

大宅

請問呢支野要幾錢架?

原文章由 bebe1217 於 07-11-22 23:55 發表
佢隻special care calamin 用黎敷暗瘡or 發炎一流,
我已經用左幾支啦~~
開心每一天

大宅

唔好成日講上去做facial d comment, 講吓d 產品有咩作用及用後感, 等我d冇得去做facial 的人知道產品的作用.

大宅

禽日買0左Beauness Set & Colax EX Eye,仲末用!!
而家買滿$1200加$128可換 Rose Hair & Body Set!!
買Colax Ex Eye送一支small size Colax Ex Eye worr!
等我用0左向各位報告
thanks Helenjoe:lol:

大宅

回覆 #9 helenjoe 的文章

用我自已厔企0個D0係0米冇0甘好呢??
thanks helenjoe

男爵府

原文章由 sitterbobo 於 07-12-4 16:52 發表
禽日買0左Beauness Set & Colax EX Eye,仲末用!!
而家買滿$1200加$128可換 Rose Hair & Body Set!!
買Colax Ex Eye送一支small size Colax Ex Eye worr!
等我用0左向各位報告
thanks Helenjoe:lol: ...

請問今個月仲有咩優惠呀

男爵府

原文章由 心花花 於 07-12-4 10:03 發表
請問呢支野要幾錢架?

我都想知呀

伯爵府

hi...各位,

剛去完旅行返黎....這幾天沒有上來了..

伯爵府

原文章由 心花花 於 07-12-4 10:03 發表
請問呢支野要幾錢架?

心花花 & chancecs,

係正價$200/支.

伯爵府

原文章由 sitterbobo 於 07-12-4 16:52 發表
等我用0左向各位報告
thanks Helenjoe:lol: ...

hi...sitterbobo,

5好咁客氣啦! 你係咪用左我no. ?
今晚收到佢d promotion card.....比你講左先添!:loveliness:

伯爵府

原文章由 jsmleetse 於 07-12-4 10:47 發表
唔好成日講上去做facial d comment, 講吓d 產品有咩作用及用後感, 等我d冇得去做facial 的人知道產品的作用.

hi...其實之前講過, 因為某d 原因, 要版主delete左, 等我再整理下再話你知先....:D

大宅

原文章由 helenjoe 於 07-12-4 20:38 發表

hi...sitterbobo,

5好咁客氣啦! 你係咪用左我no. ?
今晚收到佢d promotion card.....比你講左先添!:loveliness:

hehe...... 我用0左你no.:tongue:
thx

首頁
34567...14

尾頁

跳至