自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

子爵府

回覆:好冤屈,全新半年5S機竟然話係改裝機!

唔知消費者委員會幫唔幫到你。我都認為佢收你錢應該俾返supporting 你。

子爵府

引用:Quote:原帖由+jlmaz+於+14-07-02+發表我係

原帖由 lovelykitty 於 14-07-02 發表
不如聯絡下蘋果日報啦
已聯絡生果,東方,消委,但看來無用,上網査,之前已有個案同我一樣,對方報埋警

子爵府

引用:唔知消費者委員會幫唔幫到你。我都認為佢收

原帖由 little_monkey 於 14-07-02 發表
唔知消費者委員會幫唔幫到你。我都認為佢收你錢應該俾返supporting 你。
佢地話檢查結果機密!我連自己點死都唔知道,佢話咁就咁

水晶宮

我由iPhone 4一直換換蘋果機到5s, 去過整2-3次,次次好爽手,service 100分。

你個case, 好奇怪,咁大間公司照計唔會呃你部嘢,咁你而家點算好?

kalonice  我都係!!   發表於 14-7-4 01:27

珍珠宮

引用:我由iPhone+4一直換換蘋果機到5s,+去過整2-

原帖由 wcandtt 於 14-07-02 發表
我由iPhone 4一直換換蘋果機到5s, 去過整2-3次,次次好爽手,service 100分。

你個case, 好奇怪,咁大間公 ...
X2

子爵府

引用:好慘,唔係apple+fans,但一直以為apple+se

原帖由 sumlam 於 14-07-02 發表
好慘,唔係apple fans,但一直以為apple service很好,估唔到。。。。
我而家也好失望,真金白銀,也好聽話的無出去JB或攪過架,點解咁?真金白銀買左原廠改裝機?apple全程無自我檢討,全程問我邊到買,我話你地官網,佢無聲出,之後又問我有無借過手機俾人!我話無!反正全程只係我呢個應該係受害者的身上揾原因!

子爵府

引用:我由iPhone+4一直換換蘋果機到5s,+去過整2-

你個case, 好奇怪,咁大間公 ...
我也好奇怪,點解係官網買左改裝機,上網查,我原來不是唯一,而家聯絡左生果同東方,但看來凍過水,作為消費者,我們點去澄清自己無改過機?你apple話我有,但話report係機密

水晶宮

引用:Quote:原帖由+sumlam+於+14-07-02+發表好慘

原帖由 jlmaz 於 14-07-02 發表
我而家也好失望,真金白銀,也好聽話的無出去JB或攪過架,點解咁?真金白銀買左原廠改裝機?apple全程無自 ...
會唔會比人偷偷地換左鬼機?而你自己又唔知?

你都好無助

子爵府

引用:Quote:原帖由+jlmaz+於+14-07-02+發表我而

會唔會比人偷偷地換左鬼機?而你自己又唔知?

你都好無助
我唔知,我只知我online store買,然後拎去apple維修,竟然受害仲要俾780拎回一部無維修的機

大宅

Apple service一向好好喎,係咪裝過d apps出事?

伯爵府

引用:Quote:原帖由+ozoz+於+14-07-02+發表Jb咗就

無JB過!無出去維修過!正因為咁先冤枉呀!
無JB都咁!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 wcandtt 於 14-07-02 發表會

我唔知,我只知我online store買,然後拎去apple維修,竟然受害仲要俾780拎回一部無維修的機

...
方唔係又係佢地籠裏雞作反咩 唔出奇

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 wcandtt 於 14-07-02 發表我

我也好奇怪,點解係官網買左改裝機,上網查,我原來不是唯一,而家聯絡左生果同東方,但看來凍過水,作為消 ...
都唔知職員係咪籠裏雞cap水

我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

子爵府

引用:Apple+service一向好好喎,係咪裝過d+apps

原帖由 janicelwy 於 14-07-02 發表
Apple service一向好好喎,係咪裝過d apps出事?
問過,佢地話apps不會影響,未發生呢件事後,我對佢地好失望

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我係舊年12月係apple+online+store買入全新

我係舊年12月係apple online store買入全新5S,今年6月發現叉唔到電,於是拎去apple授權的旺角維修中心TSO ...
你去返Apple store整試下(IFC, 又一城or cwb)

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

子爵府

引用:Quote:原帖由+jlmaz+於+14-07-02+發表我也

原帖由 VKwan 於 14-07-02 發表
都唔知職員係咪籠裏雞cap水
我無攪過部機,佢地話有,於是我要求了解同要檢查報告,因為佢地而家收我的名堂係檢查費,我要report好正常吧?點知佢地話係機密,我而家邊到出事都唔知

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我係舊年12月係apple+online+store買入全新

我係舊年12月係apple online store買入全新5S,今年6月發現叉唔到電,於是拎去apple授權的旺角維修中心TSO ...
要維修記住上網預約Genius Bar先, 比個tips你,genius bar成日full架,要book到心儀時間整機,你試下朝早9am-9:25am book, 佢每日果時會放新quota

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

子爵府

引用:Quote:原帖由+jlmaz+於+14-07-02+發表我係

原帖由 orangekkkkk 於 14-07-02 發表
你去返Apple store整試下(IFC, 又一城or cwb)
一樣,因為而家正正係apple自己檢查我部機

子爵府

引用:Quote:原帖由+jlmaz+於+14-07-02+發表我唔

原帖由 小豬澄 於 14-07-02 發表
方唔係又係佢地籠裏雞作反咩 唔出奇
我有生以來真正體會到咩叫含冤莫白

公爵府

回覆:jlmaz 的帖子

咁真係好慘bor

可以向apple 總公司正式launch complaint 嗎?

kalonice    發表於 14-7-4 01:29

首頁
12345...14

尾頁

跳至