跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無8月4日出世BB呀,如果有既大家做個朋友仔呀,如果仲係全職媽咪就更好喇,大家咁有緣,一定要做個朋友仔呀 !

1.媽咪名
2.bb名(男/女)
3.出世醫院
4.email(msn大家傾計哦)

[ 本文章最後由 joanna7924 於 07-11-23 20:13 編輯 ]

大宅

i'm born on 4 Aug, not my bb, hehe
my bb was 25 Aug

複式洋房

原文章由 fifi8844 於 07-11-23 17:04 發表
i'm born on 4 Aug, not my bb, hehe
my bb was 25 Aug

:tongue: 都一樣啦 你都係8 月媽咪,多多溝通WOR !係呢,你有無
JOIN X'MAX PARTY AR ?

禁止訪問

大宅

My baby is born on 2nd August
He was born in PYN and my name is Natalie
e-mail : [email protected]

大宅

原文章由 joanna7924 於 07-11-23 20:16 發表

:tongue: 都一樣啦 你都係8 月媽咪,多多溝通WOR !係呢,你有無
JOIN X'MAX PARTY AR ?

I haven't join ar, coz when i know that there is party, it is full already:-(

大宅

我bb係8月4 日出世架, 我囡囡叫jecy呀!! 係法國醫院出世, 請多多指教

複式洋房

原文章由 happyday5hk 於 07-11-24 00:02 發表
喂喂,有阿,我係8月4日出世阿,我媽咪叫cathy。
我叫陳海藍,baby chloe 阿~~~
我係QE出世架...

你好呀 ! 估唔到有咁多朋友仔 我叫joanna ,我囡囡natalie ,你有無join xmax party ar ?

複式洋房

原文章由 jecy媽咪 於 07-11-24 13:40 發表
我bb係8月4 日出世架, 我囡囡叫jecy呀!! 係法國醫院出世, 請多多指教

我囡囡叫natalie ,估唔到我地bb咁多朋友仔,你地有無join xmax party ar ?我join左呀 !

複式洋房

原文章由 nataliekyn 於 07-11-24 08:16 發表
My baby is born on 2nd August
He was born in PYN and my name is Natalie
e-mail : [email protected]

haha !我囡囡又係叫natalie wor

複式洋房

原文章由 fifi8844 於 07-11-24 09:28 發表

I haven't join ar, coz when i know that there is party, it is full already:-(

唔緊要la ! 下次我一見到有活動,第一時間話俾你知!

複式洋房

[quote]原文章由 jecy媽咪 於 07-11-24 13:40 發表
我bb係8月4 日出世架, 我囡囡叫jecy呀!! 係法國醫院出世, 請多多指教 [/quote
請check pm,我有留言俾你呀 !

大宅

我有join x'max party呀, 到時我地可以相認

禁止訪問

洋房

我BB都係生於8月4日.黃詠愷,女,Natalie.St. Paul's Hospital.
嘩,咁多BB叫Natalie!

家住杏花村,有無BB住附近呀?

別墅

我都係法國出世架!

Hello Jecy Mummy

My baby was also born on 4 Aug 2007 at 法國醫院 !!
咁arm 既!
My name is : Christie
My Baby's name is :樺樺 , 未有英文名
Baby BD: 4 Aug 2004

我都參加左聖誕Party !!! 到時一定要相認!

but, 我地同樣都係8月4日出世的媽咪party當日如何相認呢??

原文章由 jecy媽咪 於 07-11-24 13:40 發表

大宅

原文章由 joanna7924 於 07-11-24 23:25 發表

唔緊要la ! 下次我一見到有活動,第一時間話俾你知!

唔該晒

複式洋房

原來咁多朋友仔join 左party ,個日我地一定要相認影相留念呀 ! 之前有位媽咪提醒我唔好公開電話,咁我地就一於到時pm大家交換電話啦!

[ 本文章最後由 joanna7924 於 07-11-26 21:29 編輯 ]

大宅

原文章由 joanna7924 於 07-11-26 14:02 發表
原來咁多朋友仔join 左party ,個日我地一定要相認影相留念呀 ! 不如我留個電話,你地到時打俾我呀 ! 91055138 joanna
(natalie 媽咪)

原來你都住Causeway Bay, Can I also save down your phone no. and call you when i have time?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至