跳至

首頁

尾頁

大宅

我係用網名排嫁~~~~可以對照number如下~~~~到時記得嗱label姓名紙同埋黃色抽獎紙乙張 祝大家好運

1/  a~b & 數字 = (no: 1~15)
2/  c~f = (no: 16~32)
3/  g~l = (no: 33~50)
4/  m~p = (no: 51~68)
5/  r~y = (no: 69~82)
6/  中文名 = (no: 83~93)

原文章由 MMLCY 於 07-12-12 13:07 發表
真係thx你幫我地print label呀! 咁我地係咪要記住個number 入場時講呀??
Little Boxer媽咪

男爵府

boxer媽你好細心呀! 真係唔該晒, 到時見!

原文章由 Boxer06 於 07-12-12 13:24 發表
我係用網名排嫁~~~~可以對照number如下~~~~到時記得嗱label姓名紙同埋黃色抽獎紙乙張 祝大家好運

5/  r~y = (no: 69~8 ...

大宅

MMLCY, 攪到我, 其實每位媽咪都好細心去攪好生日會,我只係幫手做di di野姐:lol: ,到時見!
原文章由 MMLCY 於 07-12-12 13:30 發表
boxer媽你好細心呀! 真係唔該晒, 到時見!
Little Boxer媽咪

洋房

shirley,
我唔係揾到sponsor,係我私底下有do野全新又用唔到,希望捐出來作獎品,不過唔知你o地認為點樣?

原文章由 shirleytong28 於 07-12-10 18:23 發表
baneychen,

sorry 唔明 你係咪搵到sponsor呢? 你可以連絡angel 佢依家pack緊sponsor既gift

\\(^_^) 我叫Ginnie,爹地幫我起o既,細細個面就紅bobo,所以媽咪都叫我「蘋果小公主」喔!2006年11月2日出世,嬤嬤話我小氣,所以我35週半就出來見呢個世界啦!唔好見我人仔細細,我發起脾氣係聲“大大”喔!開心時就會笑到“ka ka”聲............. :-D

男爵府

多謝你先 我叫angel聯絡你呀

原文章由 baneychen 於 07-12-12 17:16 發表
shirley,
我唔係揾到sponsor,係我私底下有do野全新又用唔到,希望捐出來作獎品,不過唔知你o地認為點樣?

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 Boxer06 於 07-12-12 13:24 發表

5/  r~y = (no: 69~8 ...

Boxer ,
thanks so much!

大宅

原文章由 於 07-12-8 09:21 發表
口水佬媽,
0611 生日會
日期 : 2007年12月16日
地點 : 逸東酒店
地下一樓
金鑽廳
Eaton Hotel Hong Kong
香港逸東酒店
星級︰

地區︰
佐敦
地址︰
九龍彌敦道380號
電話︰
(852) 2782 1818
網址︰
http://hongkong.eatonhot ...

謝謝helenkpng 媽媽

男爵府

聽日就係啦! 好開心呀! 到時見!

洋房

好開心啊!聽日就到啦!好多媽媽自從今年一月到依家都未見過。大部份o既媽媽都唔識,因為我懶 唔係成日上來傾解.....好緊張,有d唔知點......... ,不過一d都唔影響我興奮的心情....
\\(^_^) 我叫Ginnie,爹地幫我起o既,細細個面就紅bobo,所以媽咪都叫我「蘋果小公主」喔!2006年11月2日出世,嬤嬤話我小氣,所以我35週半就出來見呢個世界啦!唔好見我人仔細細,我發起脾氣係聲“大大”喔!開心時就會笑到“ka ka”聲............. :-D

大宅

等陣見 !!!!!

男爵府

今日玩得好開心呀, 好多謝各位幫手嘅媽咪!
我都要係度同佢地講聲唔好意思呀.....我都冇乜點幫到手! 又遲到, 真係好對唔住呀!

不過有樣唔開心嘅係, 我漏低左袋禮物呀! 仲包括我自己買果3支牙膏! 打左去酒店都話揾唔到呀! :-( :-( :-(仲要勁比老公話我唔細心! :-( :-( :-(

[ 本文章最後由 MMLCY 於 07-12-16 19:13 編輯 ]

大宅

今日玩得好開心呀, 好多謝MC,皇后,福媽,shirley
及各位幫手嘅媽咪爸爸!
重有軒軒本身好鈡意同bb玩,但係過份熱情嚇怕d爸爸媽媽,
我講聲吾好意思 有時佢會突然拍人,
我都吾知點教佢吾好拍人(我教極都吾識,吾好 )
好意思呀接待時我要餵奶,所以叫軒軒爸幫手,
之前軒軒爸搵生日咭搵左好來都搵吾到,
後來shirley搵比我,吾該晒,我淨係見到軒軒張相就攞走,
返到屋企,軒軒爸一睇,個名同日期都吾arm:-( :-( :-(
軒軒係9號出世吾係7號,英文係him無g

子爵府

hfsum,
唔該晒軒軒ba幫手呀,佢都幫咗我地好大忙因我地得3week時間製作生日咭,而且有成100個bb,所以可能會忙中有錯,真係唔好意思

nana
好多謝你義務幫大家設計兼印製生日咭,張咭超靚,我連個封都唔捨得整爛,入面仲有張小小豬肉照,好可愛,我會好好保存佢番返比婷婷第時大個睇返,個封我都唔會丟架,真你好正,上次個生日帽我keep得好好,一條摺痕都無架
原文章由 hfcsum 於 07-12-16 22:12 發表
今日玩得好開心呀, 好多謝MC,皇后,福媽,shirley
及各位幫手嘅媽咪爸爸!
重有軒軒本身好鈡意同bb玩,但係過份熱情嚇怕d爸爸媽媽,
我講聲吾好意思 有時佢會突然拍人,
我都吾知點教佢吾好拍人(我教極都吾識,吾好: ...
未經本人許可, 不得轉載

大宅

忘記左多謝nana義務幫我地設計兼印製生日咭,張咭好鬼靚,
個封套我係慢慢撕開,無整爛家,,我會好好保存一套(上次頂生日帽,雖然爛左)等軒軒大個睇返 吾該晒
皇后
你全程係到騰黎騰去,都吾見你騰去攞嘢食,吾怪得你咁瘦啦

原文章由 Lulu皇后 於 07-12-16 22:24 發表
hfsum,
唔該晒軒軒ba幫手呀,佢都幫咗我地好大忙因我地得3week時間製作生日咭,而且有成100個bb,所以可能會忙中有錯,真係唔好意思

nana
好多謝你義務幫大家設計兼印製生日咭,張咭超靚,我連個封都唔捨得整爛, ...

男爵府

:-( :-( 蚊蚊你咁弄盡架. 咁都漏低既. 最衰梓悠:-( . 趕住走la, 如果有巡場 可能就會幫你執得返 唔會唔見啦.

呼籲~~~ 有無媽咪執到呀~ 快d pm 蚊蚊啦. thanks.

原文章由 MMLCY 於 07-12-16 19:10 發表
今日玩得好開心呀, 好多謝各位幫手嘅媽咪!
我都要係度同佢地講聲唔好意思呀.....我都冇乜點幫到手! 又遲到, 真係好對唔住呀!

不過有樣唔開心嘅係, 我漏低左袋禮物呀! 仲包括我自己買果3支牙膏! 打左去酒店都話揾唔 ...

男爵府

我都覺得自己好大意呀! 你唔好話梓悠啦! 佢唔舒服, 我見佢都冇乜點笑過, 雙眼仲有個紅圈, 見到都心痛呀...佢今日有冇好d呀??

係啦! 請任何拾獲嘅媽媽pm我啦! 係first teeth嘅3盒牙膏唻架!:-( :-( 唔該晒!

原文章由 MYLIM 於 07-12-17 01:38 發表
:-( :-( 蚊蚊你咁弄盡架. 咁都漏低既. 最衰梓悠:-( . 趕住走la, 如果有巡場 可能就會幫你執得返 唔會唔見啦.

呼籲~~~ 有無媽咪執到呀~ 快d pm 蚊蚊啦. thanks.

...

大宅

好媽媽勳章

蚊唔好:-( :-( , 太多禮物啦, 一時攞留都有可能架, 我有多一盒first teeth套裝呀, 等我叫博博送比蚊豬多謝蚊媽媽抽時間為博博dup碟:loveliness: :loveliness: , 你一定要架

原文章由 MMLCY 於 07-12-17 09:24 發表
我都覺得自己好大意呀! 你唔好話梓悠啦! 佢唔舒服, 我見佢都冇乜點笑過, 雙眼仲有個紅圈, 見到都心痛呀...佢今日有冇好d呀??

係啦! 請任何拾獲嘅媽媽pm我啦! 係first teeth嘅3盒牙膏唻架!:-( :-( 唔該晒!

...

男爵府

多謝你呀......好感動! 都係自己衰啦!:-(

原文章由 福媽 於 07-12-17 10:38 發表
蚊唔好:-( :-( , 太多禮物啦, 一時攞留都有可能架, 我有多一盒first teeth套裝呀, 等我叫博博送比蚊豬多謝蚊媽媽抽時間為博博dup碟:loveliness: :loveliness: , 你一定要架

...

首頁

尾頁

跳至