派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2001年5月份生日會+母親節好媽媽聯歡會

車路士:

首先, 好感激妳安排cake~~! 好好食~~~!! :-P

咩苦況~~~??? 妳明格~~~!!! kris重明啦~~~!!!

我say sorry都say到無氣lor~~~!

總之我呢本經好惡唸啦......喃磨~!喃磨~!喃磨~!......

[img align=left]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/Mice__/Mice__Drawing_prv.gif[/img] 不忍用杖打兒子的, 是恨惡他; 疼愛兒子的, 隨時管教~! ~ <箴言>

侯爵府

好媽媽勳章

柏霖媽媽(Irene),

Why say sorry都say到無氣lor. Can you let us know. What happen???? Why need say sorry????
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

Jamesmama,

好多謝妳O既關心~! 最初我以為只有TERRIBLE TWO, 點知3歲直頭係HORRIBLE THREE潻~~~!

佢果日對KRIS無禮.....搶車兼扯KRIS頭髮....攪到KRIS又哭啦....點解講"又哭"....因為已經唔係第一次O羅......O鞋))))):-(

[img align=left]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/Mice__/Mice__Drawing_prv.gif[/img] 不忍用杖打兒子的, 是恨惡他; 疼愛兒子的, 隨時管教~! ~ <箴言>

大宅

柏霖媽媽

不用擔心, 返左學一定會好d. 群體生活對小朋友好重要. 所以我有工人湊, 都要比仔仔番幼兒班.
真係會有改善.

大宅

mau,
哦......知道那位是你囡囡了,你們是遲來的,你囡囡一進場便哭著要去playgroup玩是碼?nice to meet you!

柏霖媽咪(Irene)
喂喂喂..............你講咩呀!唔洗咁認真喎!小朋友應該係咁至算正常o架碼!如果唔係咁日後Kris又點會學識保護自己呢!
世上只有媽媽好,我就係一個好媽媽啊 :)

水晶宮

hi! 各位好!!
我真係慘, 我剛剛才看到妳們的party,
因我仔仔真的是在母親節那天正日生日的,
下年預埋我呀!!!!
mickeywinnie
自由太多會令世人失去平衡

大宅

mickeywinnie3,

好呀~! 但妳都要記住留意我地o既topic啊~!

mickeywinnie3 寫道:
hi! 各位好!!
我真係慘, 我剛剛才看到妳們的party,
因我仔仔真的是在母親節那天正日生日的,
下年預埋我呀!!!!
mickeywinnie

水晶宮

柏霖媽媽,
thank you !! I will !!
自由太多會令世人失去平衡

首頁

尾頁

跳至