影視娛樂

跳至

首頁
12345...15

尾頁

珍珠宮

看了第一、二集浙江衛視直播,好好笑,推介

伯爵府

回覆:台劇---真愛遇到他(原名:上流俗女)

終於都做喇!

珍珠宮

引用:終於都做喇! +

原帖由 CLK-MB 於 14-07-07 發表
終於都做喇!
係啦,等左一年了!好彩大陸台播先,一至日都播兩三集晤使再等!仲要晤係配音!

男爵府

回覆:台劇---真愛遇到他(原名:上流俗女)

啱啱見到即刻dl黎睇

珍珠宮

引用:啱啱見到即刻dl黎睇

原帖由 fakyman 於 14-07-07 發表
啱啱見到即刻dl黎睇
你在哪個網見到有?我都想下載來重看

伯爵府

依家開始睇第一集! 好在無配大陸音啫! 但我睇既字幕都係簡體字。。

珍珠宮

引用:依家開始睇第一集!++好在無配大陸音啫!++

依家開始睇第一集! 好在無配大陸音啫! 但我睇既字幕都係簡體字。。
是呀,無配音已經好好,字幕呢,我都大概看懂八成,估估下都可以

男爵府

引用:Quote:原帖由 fakyman 於 14-07-07 發表啱

原帖由 NoName 於 14-07-07 發表
你在哪個網見到有?我都想下載來重看
我喺快手app下載睇㗎

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+NoName+於+14-07-07+發表你在

原帖由 fakyman 於 14-07-07 發表
我喺快手app下載睇㗎
好!我看看!

伯爵府

睇完兩集。。笑爆! 小美同女主角‘翻檯’ 果場, 真係笑死人!
仲有, 原來D 配角都好正! 有林美秀又有鍾欣凌!

珍珠宮

引用:睇完兩集。。笑爆!++小美同女主角‘翻檯’

睇完兩集。。笑爆! 小美同女主角‘翻檯’ 果場, 真係笑死人!
仲有, 原來D 配角都好正! 有林美秀又 ...
係呀,餐廳果場真係超爆笑,特別係去完廁所出來果度呢套劇真係值得等,真係好好睇!小美今期一齊上呢兩套都好好睇

伯爵府

NoName 發表於 14-7-7 14:54
係呀,餐廳果場真係超爆笑,特別係去完廁所出來果度呢套劇真係值得等,真係好好睇!小美今 …
係囉, 之前等好耐都無一套 (因為佢早兩年去晒拍大陸片。我係咩興趣睇), 今年 一黎就兩套! 係唔係星期日﹣五 都有 ’真愛遇到你‘ ? 一晚兩集?

珍珠宮

引用:Quote:NoName+發表於+14-7-7+14:54+係呀,

係囉, 之前等好耐都無一套 (因為佢早兩年去晒拍大陸片。我係咩興趣睇), 今年 一黎就兩套! 係唔係星期 ...
其實佢好像去過大陸拍一套咋,不過好像係因為拍完晤知個女主角有事爛尾定咩,要換角由頭拍過,所以拍左好耐,感覺好耐無見佢因為上年美人龍湯之後就拍上流俗女啦,其實應該上年播架啦,拖到而家連埋剛拍完嘅先播,咪變相有年幾無劇上過就好像好耐咁囉

珍珠宮

引用:Quote:NoName+發表於+14-7-7+14:54+係呀,

係囉, 之前等好耐都無一套 (因為佢早兩年去晒拍大陸片。我係咩興趣睇), 今年 一黎就兩套! 係唔係星期 ...
真愛遇到他係星期一至日都七點半播,好像一至五每晚播三集,六日每晚播兩集

伯爵府

美人龍湯前真係等好耐都無佢既劇。。。只得同Ella 同電影頂住癮先!
好在佢唔駛服兵役, 希望黎緊多D 劇上喇。

珍珠宮

引用:美人龍湯前真係等好耐都無佢既劇。。。只得

美人龍湯前真係等好耐都無佢既劇。。。只得同Ella 同電影頂住癮先!
好在佢唔駛服兵役, 希望黎緊多D 劇上 ...
女孩壞壞之後其實有拍套大馬電影叫金童玉女,阿牛做導演架,好搞笑但又好有意思的,不過晤知咩原因無在大馬以外上映同發行DVD, 我果隻係託朋友去旅行時幫我買!我見過百度好像有得睇,你有興趣可以找找!我都希望佢拍完而家呢套後快點再拍新劇!雖然我都晤想佢當兵,但晤當兵其實晤係好事,因為佢真係有傷患在身先晤使當,而且啲記者、路人成日捉住呢點話佢!

伯爵府

我係台灣住架。。所以百度D 野, 成日都開唔到。 其實台灣D 記者真係幾無聊。。好小事都放到好大。。我身邊不知幾多朋友都係免兵役喇!

珍珠宮

引用:我係台灣住架。。所以百度D+野,+成日都開

我係台灣住架。。所以百度D 野, 成日都開唔到。 其實台灣D 記者真係幾無聊。。好小事都放到好大。。我身邊 ...
原來你住台灣架!百度都上晤到?我以為大陸先會有呢啲野!係啦,而家咩年代,其實兵役都可以取消啦,都好多人無服,啲人真係好無聊,見一有缺點就狂捉住來插!

伯爵府

百度呀, 土豆呢D, 好多時只係大陸地區 + 香港 + 澳門先收到。 我係台灣就無呢D 喇。

台灣就快無強制服兵役架喇。。改為自願。 我識好多都175cm 以上, 睇落大大隻隻, 身壯力健既。。都同我講無服過兵役。 一時話大近視又唔駛去, 一陣話讀大學時扭到腰又可以免役。

珍珠宮

引用:百度呀,+土豆呢D,+好多時只係大陸地區++

百度呀, 土豆呢D, 好多時只係大陸地區 + 香港 + 澳門先收到。 我係台灣就無呢D 喇。

台灣就快無強制 ...
原來你地咁多網都睇晤到不過而家土豆之類都有某些片係晤俾香港地區播!其實一向都多人逃兵架啦,普通人就晤會俾人話,不過藝人、知名人士就預左俾人插囉!

首頁
12345...15

尾頁

跳至