美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我終於都做左第2次, 原來無想像中咁痛..身邊其實好多朋友都好想試, 所以我出個POST話比大家知係咩感覺..我去果間M字頭既..痛真係好少好少我覺得..可能打個BA手勢好啦..會用D濕棉花幫我抺住..只係覺得辣辣地咁..5分鐘都唔使就可以搞掂..其實打第一次只係係外圍, 第2次先係打FULL即係連陰唇位都打埋, 不過係可以接受既, 唔係之前有JM講痛到想打人..同埋本身我係好似有念珠菌復發, 所以今次的起心肝去打, 希望可以乾淨D..希望打左2次應該就可以好乾淨架喇..超期待啊

lavenderwong  可以pm我資料嗎?   發表於 14-10-15 00:53

禁止訪問

大宅

我估4-5次應該都已經好乾淨

大宅

回覆:Full Bikini laser 脫毛

我都有諗過,但我好驚尷尬,因為我陰唇生得好醜

大宅

其實冇話架喎..我都唔係靚架..不過我只係想之後少D菌同埋唔再返發念珠菌咋

子爵府

我打bikini line頭個幾次痛到想死,打一下停一下,試過有唔想再去打既念頭,不過俾左咁多錢買冇理由放棄,之後個幾次先慢慢開始冇咁痛,我都想打哂成個full bikini,不過我捱唔到咁大個area下下都要咁痛......

禁止訪問

子爵府

我都想知幾錢

大宅

引用:其實冇話架喎..我都唔係靚架..不過我只係想

原帖由 aggieyuen 於 14-07-08 發表
其實冇話架喎..我都唔係靚架..不過我只係想之後少D菌同埋唔再返發念珠菌咋 ...
我都覺!乾淨好多!我本身多毛,所以下面更多毛

大宅

引用:我打bikini line頭個幾次痛到想死,打一下

原帖由 noodleball 於 14-07-08 發表
我打bikini line頭個幾次痛到想死,打一下停一下,試過有唔想再去打既念頭,不過俾左咁多錢買冇理由放棄, ...
Jm有冇脫過其他部位? 因為我想知痛既程度去到邊

子爵府

引用:Quote:原帖由 noodleball 於 14-07-08 發表

原帖由 shirleyshirrrr 於 14-07-08 發表
Jm有冇脫過其他部位? 因為我想知痛既程度去到邊
我打過手腳面同underarm,最最最痛最有感覺就係bikini位,但亦都係效果最明顯最快見到,大概五六次已經唔會再出毛,跟住就係小腿,因為我有啲毛閉塞左,所以開頭都好痛下,之後就係underarm同手,面都唔係太大感覺,我係D記打架,睇到jm話係m記個間打唔痛,好羨慕!

大宅

引用:Quote:原帖由 shirleyshirrrr 於 14-07-08

我打過手腳面同underarm,最最最痛最有感覺就係bikini位,但亦都係效果最明顯最快見到,大概五六次已經唔會 ...
係咪因為有蚊過小腿? Bikini之前冇自己整過?

大宅

引用:Quote:原帖由 shirleyshirrrr 於 14-07-08

我打過手腳面同underarm,最最最痛最有感覺就係bikini位,但亦都係效果最明顯最快見到,大概五六次已經唔會 ...
竟然係bikini效果最快 我估因為多黑色!但我始終唔夠膽

子爵府

引用:Quote:原帖由 noodleball 於 14-07-08 發表

原帖由 shirleyshirrrr 於 14-07-08 發表
係咪因為有蚊過小腿? Bikini之前冇自己整過?
係呀,以前都有剃開或者用脫毛膏脫,所以有啲毛塞住,之後自己做多啲磨沙好好多

子爵府

竟然係bikini效果最快 我估因為多黑色!但我始終唔夠膽
你係驚尷尬定驚痛?

大宅

話說我都Join左M字頭既Full Bikini, 但我第一次去既時候已經係做Full啦喎, 無淨做bikini line.

試過有次去到佢無啦啦話我知個日淨係做bikini line, 因為個美容師有事放假定唔知咩. 個下真係火, 通知都無聲. 佢解釋係話可能同事唔記得打比我喎=__=咁樣做野真係唔得...
最後我改時間做過. 但我朋友因為有join埋其他位 (face, underarm), 所以佢個日照做左. 做完之後個邊話之後要bikini line同陰唇位分開做= =因為要隔返時間先可以再做bikini line.....我聽完O左. 好彩我無做, 如果唔係一個部位每次要分2次上去都幾低能!!!

最後我朋友bikini line推後左, 夾返陰唇位時間再做. 你話係咪哂我地時間

However, 我已經做左5次, 而家確實係幾乎無哂, 好乾淨!
見到有D人話痛, 其實係愈黑愈痛, 因為有色素. 我自己就唔算太痛, 可以一氣呵成唔駛抖呀. 所以大家可以根據自己色素想像個痛既程度.

我個陣Join既價係$4XXX

大宅

我都有朋友係D 記做,佢話好痛,講真可能我忍得痛啦,但係我覺得有做m 記既sis 應該都異口同聲覺得程度唔算好痛

大宅

你係驚尷尬定驚痛?
驚尷尬
痛就預左 因為我都算係少少要靚唔要命

大宅

引用:我都有朋友係D 記做,佢話好痛,講真可能我

原帖由 aggieyuen 於 14-07-08 發表
我都有朋友係D 記做,佢話好痛,講真可能我忍得痛啦,但係我覺得有做m 記既sis 應該都異口同聲覺得程度唔算 ...
我都覺,所以草錢準備去medilase脫full bikini 預幾多錢??

大宅

回覆 shirleyshirrrr 的帖子

我係MEMBER REFER架, 第一PART 50% , 之後就30% , 佢會比最貴果PART比你50%既, 所以要睇下你點揀喇, 我記得我joined 3 part , underarm , full bikini and breast 好似$21000左右啦

首頁

尾頁

跳至