親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我地今日挑戰disneysea既game,全部玩晒,仲

原帖由 che9 於 14-07-17 發表
我地今日挑戰disneysea既game,全部玩晒,仲玩左2次toy story,亞仔好攰但勁開心

...
啱幾多數既小朋友?

水晶宮

引用:我地今日挑戰disneysea既game,全部玩晒,仲

我地今日挑戰disneysea既game,全部玩晒,仲玩左2次toy story,亞仔好攰但勁開心

...
征服廸迪尼真係好攰!

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

回覆:candice0528 的帖子

Sea啱大小小既小朋友,5,6yrs以上,如細啲既可以去\"美人魚\"區,里面啲game,2,3yrs都啱玩。同埋亞拉丁果樹都啱,推介3d劇場,好笑好睇,我大仔都讚。辛巴船仔=小小世界,但正好多
我2個仔8同15yrs,因佢地有殘疾症,可以用guest assistants card,唔洗抽fast pass,show staff後系指定時間返去就入得,所以我地容易玩,我地今日1130去到,2030玩完離開。平時系hk我地照正常排,但東京真系太多人,我選今日已經系呢星期第2少人次
唔想排太耐,儘量選平日去,入場後行左面直去,先去抽toy story fp先,然後排隔離既古堡,呢2個系hot game。唔知系咪多人,里
里啲事刺激game設計玩既時間較短。
入面食野同出面差不多,所以算平,小食推介雞脾430yen,樽裝水同飲品只系160yen,必買爆谷連桶2100yen,好多款,食完仲可以買refill,檔檔都唔同味道

男爵府

好媽媽勳章

回覆:che9 的帖子

東京disney最滿意系啲staff超nice,個個有笑容,投入加上認真,好enjoy工作,第1次感受到做賓客既feeling,game既設計同佈置亦好認真,最正系少big6,玩既人亦好守規矩。
聽日帶細仔去kidzania打工,希望好玩啦

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:人在東京

我和囡囡今日會去迪士尼海洋
希望冇乜人啦

che9  enjoy!!  發表於 14-7-17 11:16

大宅

我都plan咗下個week 去disney sea.

珍珠宮

回覆 longlong1129 的帖子

BIC CAMERA, YODOBASHI CAMERA玩具部(搵間大少少o既分店)都好多面包超人玩具賣,唔洗特登去面包超人museum

大宅

回覆 loloyen 的帖子

張相嗰景好靚喎, 酒店? 邊間?

侯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:回覆 loloyen 的帖子張相嗰景好靚喎, 酒店

原帖由 minima726 於 14-07-28 發表

張相嗰景好靚喎, 酒店? 邊間?
台場東京日航

大宅

thx

大宅

引用:Sea啱大小小既小朋友,5,6yrs以上,如細啲

Sea啱大小小既小朋友,5,6yrs以上,如細啲既可以去"美人魚"區,里面啲game,2,3yrs都啱玩。同埋亞拉丁果 ...
我都買咗3眼仔。我冇你咁勁玩唒。我3點入場玩咗十幾多game,最開心第一次玩獨木舟好玩。
我哋第一次去迪迪尼玩係唔shopping唔食嘢不停玩。

禁止訪問

男爵府

回覆 che9 的帖子

少big6??!! 係米真架? 我冬天會去東京呀. 個仔4歲. 仲唸緊去唔去DISNEY, 怕多BIG 6同太涷.

子爵府

引用:Quote:原帖由 che9 於 14-07-13 發表有無戰

原帖由 TMC3012 於 14-07-13 發表
Outlet會有啲special sales, 好似morning sales, weekday sales再有10%off
買左好多1000yen既t-shirt
我係 ...
1000yen 嘅tee

首頁

尾頁

跳至