跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問問元朗有邊個 跌打 可以介紹一下...
THANK YOU...
http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=306442

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

元朗安寧路有3-4間 ga (全部近家計會對面),
我隻6早幾個月經朋友介紹睇個女跌打,
1次就攪掂

上星期咁 arm 有朋友整親, 我又同佢去果度,
見過c fu 好有心機都佢 '卒' 好耐,
ng 似得有 d 好求其 '卒' 2野就算 .........

複式洋房

keroppipooh:
唔該晒,不過叫咩名呀?
我之前睇果個,由我入去到出返黎...5分鐘...

原文章由 keroppipooh 於 07-12-1 13:06 發表
元朗安寧路有3-4間 ga (全部近家計會對面),
我隻6早幾個月經朋友介紹睇個女跌打,
1次就攪掂

上星期咁 arm 有朋友整親, 我又同佢去果度,
見過c fu 好有心機都佢 '卒' 好耐,
ng 似得有 d 好求其 '卒 ...
http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=306442

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 ambnur 於 07-12-1 01:16 PM 發表
keroppipooh:
唔該晒,不過叫咩名呀?
我之前睇果個,由我入去到出返黎...5分鐘...

咁你果個真係好唔掂喎 我上星期睇果個幾好, 同我整左好耐(好似半個鐘?-( ),$150一次

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 lingirl 於 07-12-7 00:58 發表

咁你果個真係好唔掂喎 我上星期睇果個幾好, 同我整左好耐(好似半個鐘?-( ),$150一次

你睇果個咪係我介紹果個 lor
樓主已經睇左 na

複式洋房

thanks a lot:-P

原文章由 keroppipooh 於 07-12-7 10:07 發表

你睇果個咪係我介紹果個 lor
樓主已經睇左 na

洋房

請問有無人可以話我聽個女醫師間跌打館叫咩名?

琥珀宮

原文章由 patkwok 於 08-3-20 08:39 發表
請問有無人可以話我聽個女醫師間跌打館叫咩名?

咩名我就無留意, 不過佢門口個玻璃門寫住 "女跌打",
同埋響正家計會對面, 隔離又係機舖, 應該好易搵

洋房

唔該曬,我去睇左啦,佢都真係幾有心機睇,一次$150

琥珀宮

原文章由 patkwok 於 08-3-20 18:51 發表
唔該曬,我去睇左啦,佢都真係幾有心機睇,一次$150

u're welcome 其實都係朋友介紹比我 ga jar,
我隻6睇一次就攪掂

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

請問有冇嗰位女跌打師傅個電話?

首頁

尾頁

跳至