自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果"佢" 直接幫到我家人的,直接幫我個人渡過難關,直接俾到我 "個人" 利益的,直接對我個人或家人有恩的,我都會支持佢,理得香港將來如何死?:loveliness:

男爵府

如果係我都會偽係咁......
原文章由 JennyKwok 於 07-12-1 21:00 發表

我都會支持陳太

早一個月前葉太去上環一間酒樓拉票, 剛巧走過來同我哋握手, 因為我對姓葉呢個人無好感, 當時我耍手擰頭無同佢握手, 佢即時黑面擰轉頭走人!! 我覺得如果我真的同佢握手既話, ...

媽媽最愛大小b

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 SoochowSee 於 07-12-3 10:51 發表
無錯!我都會一直支持葉太!

Me 2 :D :D :D

禁止訪問

男爵府

啲人好有陰謀論, 心態有問題, 又話要支持民主思想, 但人地只要係支持佢地唔鍾意的人的理念時就話人投票一定係攞人著數, 係鐵票, 只有佢地係清高, 有思想, 一味抵毀對手, 抬高自己, 事實上啲打正民主旗號的人根本有一啲害群之馬, 佢地真係有攞社會著數, 呢啲又唔見佢地講?? 佢地也有所謂的鐵票, 但佢地啲鐵票就說成是眼睛雪亮,有思想的支持者的一票, 根本就係滿口仁義道德的假民主, 亦好不尊重其他人 :tongue: :tongue:

原文章由 小米米 於 07-12-3 11:06 發表

就是看幾多次,我都覺得Kiukiudaddy沒有「屈」任何人。
身處香港的人, 好明白一直有人在地區派甚麼著數給人啦:mrgreen:

[ 本文章最後由 KKM 於 07-12-3 23:15 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至