自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

是咁的..............我腰骨變左型,訓太硬同唔岩既床褥條腰會好痛,成晚訓唔到,眼光光,我本身已經係成日失眠既人黎架喇,原本係訓海馬既床褥,但而家想買一張好d,今日去左百貨公司試過,有以下comment:
**我好希望可以買到張唔好一開始舒服,但一至兩星期後就腰骨痛既褥...但見到唔少用家都有相似既遭遇,自己都好擔心,仲要比咁多錢.............但我都明白床褥係好個人既.....真係好矛盾

1) Simmons beautyrest -candace luxuary firm,全張褥都係made in usa,4呎半床,吉吉島報價$ 10200,有aeon card可以有$ 100 coupon,照價減$ 100,即$ 10100,可做最多24個月免息分期,我問佢呢張床仲會唔會做promotion,佢話呢張床一向都唔做promotion.........,但張床都幾舒服,

2a) king koil sensation comfort elite ,$19800 , 好酒店床褥feel,幾包身,勁舒服同夠support,但就好貴.......物料同技術都係made in Taiwan,送2個枕頭....但說實在點,近2萬蚊買張床褥,仲要Made in Taiwan,就心有不甘,因為made in usa都係1萬鬆d即...不過我明白當然係大家既所謂技術唔同,無得咁比較.....

2b) king koil --110周年床褥
made in Taiwan again!夠support! $ 14400
***個sales姐姐好長氣咁,重覆又重覆,細細聲響我地耳邊um um um....,都唔係好聽到佢講咩....

3) Emmas--woolloomooloo
全made in Australia,如無腰痛,真係d料同訓上去幾舒服,但床褥都幾淋,$ 10600,吉吉島sales話星期三可以再有95折,我訓左張褥後,覺得張床唔係好夠support腰骨,條腰痛痛地,個sales姐姐話一邊比人坐淋左,試另一邊真係無咁淋,我老公問,會唔會愈訓愈淋,sales姐姐話唔會....但佢一邊床又真係淋左,咁即係點呢?

請問各位用緊或無用緊上述1-3床褥,有好既建議?同響邊買仲可以平d?
謝謝幫忙!感激不盡!

珍珠宮

好媽媽勳章

呢隻,

我覺得好好訓

http://www.serta.com/index.html
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

複式洋房

回覆 sumlam 的帖子

我響網上見人提過,但暫時未見到實物,我嘗試留意下!多謝你既意見呀

子爵府

絲漣
好好瞓! 好容易起身! 以前張床褥無論瞓幾耐都仲好累!

水晶宮

引用:絲漣好好瞓!+好容易起身!+以前張床褥無論瞓

原帖由 worrywong 於 14-07-14 發表
絲漣
好好瞓! 好容易起身! 以前張床褥無論瞓幾耐都仲好累!
Yes, Sealy is really food!

大宅

回覆:請問simmons,emmas同king koil既床褥,大家有無好既建議同介紹呢?

Sealy is good

複式洋房

回覆:99dogdog 的帖子

請問是sealy邊個model呢?

首頁

尾頁

跳至