自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

719 關注小同群益研討會
性向真的無限嗎?

日期: 7月19日(六)
下午 2 時至 5時30分
地點: 石硤尾大坑東社區中心禮堂

費用全免,歡迎網上報名:
http://goo.gl/Cs8c8J

內容:
大會將以心理學、遺傳學、醫學、法律多個
專業角度解構小童群益會有關服務的真偽。
上月研討會後,小童已發出聲明証實有關指
控屬實,但卻繼續向學童灌輸性向無限觀念,
我們有必要讓社會大眾了解真相,以免更多
學生被性解放洗腦!

主辦:捍衛家庭價值大聯盟
查詢:8209 8269
電郵:[email protected]

Like us at Facebook page:
捍衛家庭價值大聯盟 -
https://goo.gl/cCSVAU

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 chriskam 的帖子

我去過 捍衛家庭價值大聯盟 7/6 辦的分析小童群益會的關懷同性戀服務。
去完才知道小童群益會甘衰,鼓勵有性傾向疑惑的細路去gay dating, 都唔係幫佢 地了解自己點解會對同性有興趣,帶佢 地見心理輔導,從而解決佢地的問題。

真係離譜!!!

現在,見到街上越來越多,同性戀中學生

都唔知係咪小童群益會害的!

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

公爵府

回覆:719 關注小同群益研討會 - 性向真的無限嗎?

你咁講,小心比人插歧視同性戀,然後話,如果你仔女係同性戀者睇下你點

珍珠宮

我唔歧視佢地~

但我唔贊同~

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:719 關注小同群益研討會 - 性向真的無限嗎?

其他理論我唔知,但如果你話係遺傳,我會答,無可能,因為你父母,你父母的父母,你父母的父母的父母都係異性結合才生到你出,所以無理由係遺傳!

如果你話係天生,我會答,係大自然每一個哺乳類物種都天生要繁殖更多後代用作壯大自己族群,要異性結合先有下一代㗎,如果天生同性戀,禁人類未好易滅亡???

我認為只係社會大衆不能正常同普及化同性戀呢個非遺傳同天生行為

男爵府

已閲

大宅

回覆 Siuchoi 的帖子

不歧視, 但絕對不認同.......

洋房

回覆 chriskam 的帖子

首頁

尾頁

跳至