跳至
[2007年] bb聖誕禮物

首頁

尾頁

大宅

上個星期六行海港城見到Chicco 4-in-1 Rutsche-Auto QU4TTRO bb車做緊特價, original 1,028, 而家498 (大約,唔係好記得 )
我見toysrus差唔多款賣緊7佰幾, 而普通得車仔function個d都要35x.

我買左一架俾bb做聖誕禮物, 有興趣既媽咪去look look 啦

http://www.chiccousa.com/product.php?productid=137&cat=14&page=1

[img][/img]

[img]http://[/img]

[img][/img]

[ 本文章最後由 Crystal123 於 07-12-3 15:01 編輯 ]

大宅

我都準備買架咁既車仔比b豬做聖誕禮物, 呢款好似幾好喎. 多謝介紹.

原文章由 Crystal123 於 07-12-3 14:53 發表
上個星期六行海港城見到Chicco 4-in-1 Rutsche-Auto QU4TTRO bb車做緊特價, original 1,028, 而家498 (大約,唔係好記得 )
我見toysrus差唔多款賣緊7佰幾, 而普通得車仔function個d都要35x.

我買左一架俾bb做聖 ...

大宅

我買咗個幾月lu$498(大約),阿仔ok鍾意玩啦,不過條安全帶好短,
最好帶埋阿b去试啦!
原文章由 piggy2007 於 07-12-3 16:09 發表
我都準備買架咁既車仔比b豬做聖誕禮物, 呢款好似幾好喎. 多謝介紹.

複式洋房

知唔知除咗海港城外,仲有邊度有特價??

別墅

4百多看来还不错哦~~~不知道这个礼拜六会不会还有呢??

原文章由 sailoveman 於 07-12-4 00:01 發表

大宅

我果時喺愉景chicco用pampers咭+4個pampers印花+$498換架.

原文章由 sailoveman 於 07-12-4 00:01 發表

民房

我有 d 擔心呢架車仔將來的破壞力...

原文章由 BB811 於 07-12-4 00:29 發表
我果時喺愉景chicco用pampers咭+4個pampers印花+$498換架.

別墅

我都有興趣,係咪要pampers+印花,邊D印花,做到幾時

別墅

no need pampers stamps la.... i just bought one yesterday. They said promotion till end of dec.

原文章由 cindyso 於 07-12-6 00:50 發表
我都有興趣,係咪要pampers+印花,邊D印花,做到幾時

大宅

攪到心大心細,唔知買呢架好定學行車好?
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

珍珠宮

好媽媽勳章

我都有架(不同款)Chicco的3/4-in-1豬仔車, 係大仔的.
買Chicco係因為我有同事的仔女架Chicco車玩左幾年都好襟. Chicco的膠幾硬淨.

原文章由 ling_piglet 於 07-12-6 10:16 發表
攪到心大心細,唔知買呢架好定學行車好?

學行車你指邊隻? 係俾bb坐在入面周圍行那種, 定bb推著學行那種? 如果係坐在入面那隻, 而家健康院的姑娘都話冇需要, 話那隻無助bb學行.
如果係bb推著學行那隻, 唔知chicco呢款車仔有冇轆的阻力調較. 如果冇, 有機會bb一推架車就轆得太快. 我有另一架玩具車係俾bb推著學行就有呢個問題, 最後我用條舊紗巾"zip"住個轆, 咁樣架車的速度就啱bb了.

首頁

尾頁

跳至