自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

奶奶琴日用個口咬咗一啖糖不甩, 再由口度”o係佢食過嘅湯匙度喂囡囡, o個啖糖不甩係俾佢含到變曬形, lum pak pak, 我真係接受唔到.

食完一啖又多啖. 好嘔心吖, 我會同囡囡嘴咀o架嘛, 佢好唔衛生吖, 即刻搵藉口拉走個女先冇再喂落去jar. 好嬲吖, 點解d99成日都咁唔明事理o.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢好老?點解會咁, 我會同佢講吾好咁樣.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好唔衛生, 嘔

子爵府

畀面勳章

你點解唔阻止你99ar 你同佢講咁樣好唔衛生架ma?再唔係你同你老公講lor,叫你老公同佢講ma

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

直接同 99 講咁好唔衛生, 仲有你小朋友幾大, 可以的話教小朋友拒絕咁情況下比 d 食物.....

禁止訪問

男爵府

我會咋第同個女講, 叫亞女不如又"梅"粒俾佢食, 敬下佢羅..

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

坦白話比佢知好唔衛生, 叫佢唔好咁核突囉, 老人家有時唔知/唔覺架.

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 RAA 於 07-12-3 05:13 PM 發表
坦白話比佢知好唔衛生, 叫佢唔好咁核突囉, 老人家有時唔知/唔覺架.

係呀.... 我 99 有一次見個囡有小小鼻水, 叫我用口吸走佢, 我話咁核突叫佢黎, 佢即刻唔出聲.....

大宅

頂唔順

大宅

好恐怖

禁止訪問

畀面勳章

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我一定會出聲,但唔係鬧佢
會好聲好氣咁同佢講
不過亦唔係徵求佢 係通知佢唔好再咁做

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

在醫院見過妹飯比細路食 ,個姑娘見到,喝到佢暈!太唔衛生多菌喇!

男爵府

原文章由 minimooncake 於 07-12-3 16:59 發表
奶奶琴日用個口咬咗一啖糖不甩, 再由口度”梅”o係佢食過嘅湯匙度喂囡囡, o個啖糖不甩係俾佢含到變曬形, lum pak pak咁, 我真係接受唔到.

食完一啖又”梅”多啖. 好嘔心吖, 我會同囡囡嘴咀o架嘛, 佢好 ...

好嘔心呀

珍珠宮

梗係要講,自己女來,咁唔合衛生.

別墅

bb就黎兩歲, 教都未識拒絕, 好味佢就食.
99唔係好老, 今年先60, 但佢d思想行為80歲都冇佢迷信, , d衰嘢太多啦, 我都唔想講.
我今次冇直接話佢係比佢咁嘅行徑嚇到唔識反應, 下次決對制止.
仲有, 我囡囡唔比佢抱, 一抱就喊住搵我, 可能佢見今次用呢招可以o氹到囡囡呱.

大宅

AHAHHAHAA
慘喇... 我係梅野俾個女食架喎...
不過我絕對俾奶奶梅野俾佢食, 話晒bb都係我o既

叫c6食佢阿媽梅過o既野食再俾c6食就差唔多

[ 本文章最後由 jutaubing 於 07-12-3 17:43 編輯 ]

別墅

哎吔....唔係咁核突呀嘛 如果係我會出聲同99講叫佢唔好咁做架,唔衛生架嘛

首頁

尾頁

跳至