媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

子爵府

23媽咪會

hihi各位23歲0既mummy..

別墅

Re: 23媽咪會

[size=medium]到..... :-P
該用戶已被刪除

子爵府

大家住邊呀??希望我地快d多d會員啦...到時出黎聚下幾好呀

男爵府

報到~~~
我住wong tai sin :-P

複式洋房

boey:
hi ^^ 好耐無見la,仔仔女女点呀?呢排比個大仔激死成日放學就嗌肚餓,唔知學校搞乜鬼個個家長都投訴d仔女放學嗌肚餓,平時我好少擔心佢食唔食野架,因為佢唔駛點嗌佢都好很食野,依家我真係擔心死,妳個女會唔會放學嗌肚餓架?

別墅

我住元朗,我係在職媽媽~

複式洋房

hi各位媽媽我可以加入嘛?
我23歲la:)

男爵府

係呀!好耐無揾你啦!(好多次)今日想打比你,點知轉個頭又唔記得打 :-P ,係甘嫁,我個女都成嗌肚餓嫁,佢哋呢個階段會係甘成日揾嘢食,其實係要引你注意,你下次比嘢佢食留意吓佢係唔係真係餓,睇得出嫁
去煮飯喇!你呢?食咗飯未呀?
黎曼如 寫道:
boey:
hi ^^ 好耐無見la,仔仔女女点呀?呢排比個大仔激死成日放學就嗌肚餓,唔知學校搞乜鬼個個家長都投訴d仔女放學嗌肚餓,平時我好少擔心佢食唔食野架,因為佢唔駛點嗌佢都好很食野,依家我真係擔心死,妳個女會唔會放學嗌肚餓架?

子爵府

dear黎曼如
歡迎你呀^^
你小朋友幾大呀?

複式洋房

boey:
呢排好少上網淨係掛住湊個細仔唔好意思呀:p,妳講起引人注意我就諗起個衰仔有幾次親我冇留意,佢竟然攞咗佢細佬個奶咀嚟食仲望住我笑,佢已經介咗好耐架la都唔知被佢激死定笑死好;妳上次e咗d相嚟妳仔仔好得意呀,佢兩姐弟好鬼似樣呀我覺得好似餅模印出嚟咁haha:)
phoebe:
hi 我大仔3歲、細仔6個月住天水圍
妳呢?住邊?

男爵府

黎曼如:
係啦~大仔嗌肚餓係引你注意,因為佢知肚餓你一定會比嘢佢食,會理佢先嘛!幾醒 你下次準備d餅仔,佢一番到屋企換好校服先,你就比兩三個餅仔同少少水佢,佢會好開心嫁 試吓 係呢?你個細仔會唔會揾哥哥玩嫁,我細仔成日都會揾姐姐玩,好好笑嫁 :lol: :lol:
黎曼如 寫道:
boey:
呢排好少上網淨係掛住湊個細仔唔好意思呀:p,妳講起引人注意我就諗起個衰仔有幾次親我冇留意,佢竟然攞咗佢細佬個奶咀嚟食仲望住我笑,佢已經介咗好耐架la都唔知被佢激死定笑死好;妳上次e咗d相嚟妳仔仔好得意呀,佢兩姐弟好鬼似樣呀我覺得好似餅模印出嚟咁haha:)
phoebe:
hi 我大仔3歲、細仔6個月住天水圍
妳呢?住邊?

子爵府

黎曼如,
我個囡就黎4個月喇..我住0係龍鼓灘ga..知唔知0係邊呀?

複式洋房

boey:
時不時咋多數個細仔鐘意揾老豆玩多d,佢好痴老豆架有時我真係唔知點好,細仔扭計個陣我真係搞唔掂佢,抱佢呀、拍吓佢呀、噯吓佢呀佢都係度

男爵府

黎曼如:
嘩~你攪咩甘早起身(未瞓) 痴你老公咪好囉!佢放工番到屋企沖完澡你咪比個細佢湊,等自己抖吓都好 我個細仔由朝到晚離開我唔多過一個鐘 除咗一齊瞓個時唔使抱,平時唔係抱就係揹住 :-( 辛苦死我啦 :-( .
甘你細仔係老公番咗工時會唔會痴你多d嫁,而家d BB好精,人係到先會扭,出咗街就唔會揾(你老公)
phoebe^^ :
我知係邊,甘你會唔會成日走去bbq嫁?又會成日"問"到人哋bbq D味囉 :-P :-P

複式洋房

boey:
我咪又係由朝到晚唔係抱就係揹住,出世抱返屋企開始就成日抱佢,呢d又係拜我老公所賜,老公番咗工時會唔會痴我多d?一時時咋!呢排夜晚唔知做咩野成日訓唔著慘慘慘
phoebe^^ :
妳個女女依家食邊隻奶粉架?易唔易湊?

民房

hi hi !!
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid105/pd6b696f6d051f19b29addb791e016593/f97c7491.jpg.thumb.jpg[/img]

民房

其實我覺得你
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid105/pd6b696f6d051f19b29addb791e016593/f97c7491.jpg.thumb.jpg[/img]

子爵府

DEAR BOEY
我好少bbq 呀...我果邊聞唔到bbq味..行出少少就會聞到喇..
dear黎曼如,
誌鼓灘係0係屯門ga..我個囡似足佢daddy...佢2003年11月6日0係屯門醫院出世重2.82kg,上個月磅就重5.92kg食雅培心美力ga..佢都算好易湊....因為佢都好少喊..又冇d咩野唔舒服甘...平時夜晚佢可以一次過訓成10個鐘ga..

大宅

hi~~hi~~,乜搬咗新架步咩,受埋我玩得唔得呀,不過我要返工,夜晚先可以上嚟,但係你哋又走哂lu~~~~ :cry:

首頁

尾頁

跳至