自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大獎無我份! 中細獎也非常開心!

男爵府

畀面勳章

回覆:抽獎命

珍珠宮

畀面勳章

次次都無抽獎命!
但呢幾年有反而買六合彩、買馬,買波都win 少少!

子爵府

剛有左時中過6個彩4個字 無啦無中過
連小學xmas party抽獎禮物都係一排好舊既雜乜電

水晶宮

我朋友岩岩中咗巨獎!!

真係有錢都買唔到嗰隻……………………

佢中咗某電話品牌嘅頭獎----雙人機票連世界盃決賽門票2張
我講笑同佢講,咁都中,你呢世中頭獎嘅quota用完了

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

入左而家公司,d抽獎運黎左

以前真係0

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

試過公司outing 響旅遊巴上有抽獎, 得五個人冇中獎, 我係其中之一

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:cobbycat 的帖子

幾廿年唔開齋, 一開就中*** 頭, 去芬蘭雙人6天遊, 因某原故, 佢哋比我轉日本6天一家4口日本遊(已booked,私人風呂),又基於發生地震及幅射, 改去singapore 住bay sand hotel 亨用skypark pool.

水晶宮

我都冇, 樣樣都比人截, 不過試過出來工作第一次抽到$500

珍珠宮

由細到大都無,就算中都係最細獎,但次數十隻手指數得晒

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

無呀, 好可憐

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我無

禁止訪問

BK Milk勳章

男爵府

我完全冇抽獎運,參與就有份。

大宅

完全冇呀

珍珠宮

以前有, 而家冇

男爵府

我都無咩抽獎運,係annual dinner抽既都係人有我有既普通獎。但今年仔仔升小一大抽獎中,派到第1志願,呢個獎比任何禮物更珍貴!

水晶宮

某個歲數前, 好多時抽到cash, buffet voucher, 獎品..
之後毛都無條..

但係c6 都幾付碌, 抽過 3叔tab, ipad...

子爵府

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我真系無乜運,我同事個個中晒,得我系無份既

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 cobbycat 的帖子

無乜抽獎命,但C6有

首頁

尾頁

跳至