自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

我點會咁少氣呀? 睇到你既suggestion, 我自己都笑左出黎

原文章由 四眼雞丁 於 07-12-6 23:36 發表
不如咁囉......你都諗住唔做.....c就c.....大膽d同你老闆講......(我鍾意你啊!)包你第二日唔駛返工加唔會再亂諗野..... (講笑....唔好嬲啊!)

民房

可能你講得岩,種種因素下對老闆產生傾慕愛意, 不過我老闆唔係有型個隻囉,我估佢40歲左右,點型?不過同我老公比,佢份人一定好過我老公...

原文章由 朗仔 於 07-12-6 23:38 發表
可能你老闆有型又能幹;又成日見;撞著同自已老公唔好既關係...種種因素下對老闆產生傾慕愛意ar?:D

水晶宮

原文章由 我係小忌廉 於 07-12-6 23:32 發表
大家放心, 我一定唔會做第三者, 我一定唔會破壞人地既家庭, 所以我先考慮辭職, 我諗辭職係我應該做既野囉...

舉腳贊成!

水晶宮

既然你自己都知道應該點做,就做正確既事囉.
人地有大好家庭,千其唔好做傻事呀!

大宅

本人就覺得你應該辭職.自己婚姻的不如意,千萬不要加諸別身上.
或者再試吓同你老公傾計,又或者試吓站係對方既立場睇吓見事,可能會對大家有幫助呢.

公爵府

畀面勳章

人點都會有缺點, 有乞人憎既地方, 搵佢地衰野出黎, 例如: 結左婚有老婆有女仲四圍放生電呃c9 , 跟住張佢d衰野當藥咁, 每三個鐘就諗一次

大宅

原文章由 我係小忌廉 於 07-12-6 23:12 發表
死啦, 我好似鍾意左我老闆呀, 點算:-( , 我公司係一間好細既公司,只得幾個人,我做左只係1個月左右,見工個陣已覺對老闆幾有好感,見工個陣知道佢有個女,我都有個仔,所以同佢都有個話題,但係明知無可能,唔通要我辭職?如果唔辭職,我 ...

咁你又唔好"坡"壞人哋家庭,好好有份工就算啦,咁冇可能就未鬼做人第三者啦,勺轉頭你老公溝第二條女,你都唔得啦,係唔係.

算數巴啦.

大宅

原文章由 我係小忌廉 於 07-12-6 23:19 發表
唔好玩啦,我講真架...我地各自有家室,大家既小朋都好細,我只係結左婚3年,講真我未夠30,不過同我老公已經出現左問題2年啦,可能我心靈空虛,所以胡思亂想...

...

未係囉,你諗得太多啦,你張個d野(感情)放落事業啦好嗎?

你唔好見你老闆有錢先得架

老闆娘

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

你可以試探下佢對你有冇feel???
不過如果佢有家庭,就唔好同佢發展落去喇!!
みんなで一緒に笑う

大宅

原文章由 我係小忌廉 於 07-12-6 23:23 發表
唔係呀,我仲未正式搞離婚,但係已經無傾計,無性生活已經1年多啦,大家好似同屋住咁,只係為左阿仔而keep住個關係,
而我老闆都唔係單親架,所以我話一定無可能囉,想辭職囉...

...

咁你快d辭職啦,搵個第二份工

男爵府

樓主...你今次辭職...咁你都會再搵過份工...又鍾意左個老闆...又或者其它有家室既同事們...唔通又再辭職?????

我想你最重要係清醒自己...

男爵府

原文章由 小木偶媽咪 於 6/12/2007 11:28 PM 發表
你自己點面紅 心跳....
or同老公已經出現左問題20年都好
人地冇問題,總之唔好攪破壞, 整散人屋企

同意,做第三者有報應架,唔會有好下場

男爵府

醒目開學勳章

同老公已經出現左問題20年都好
人地冇問題,總之唔好攪破壞, 整散人屋企

<<YES!!!

男爵府

原文章由 noodles9112002 於 07-12-7 00:44 發表
人點都會有缺點, 有乞人憎既地方, 搵佢地衰野出黎, 例如: 結左婚有老婆有女仲四圍放生電呃c9 , 跟住張佢d衰野當藥咁, 每三個鐘就諗一次

haha...good idea~~

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

緊記不要拆哂人地家庭做第3者

珍珠宮

畀面勳章

樓主,
你老闆好人, 對個個都咁好, 係你自己心多諗多左野姐
好老闆難求, 我就建議你做好份工, 清醒d,自己咪想壞腦

但如果你老闆對你有越軌行為/暗示之類, 你好快d辭工

我都好鐘意周潤發, 劉德華架, 佢地都好好人, 唔通我又以為人地都鐘意我咩

[ 本文章最後由 dincat 於 07-12-7 08:53 編輯 ]

伯爵府

原文章由 suma607 於 07-12-6 23:26 發表

如果人地都有家庭既
咁就真係唔好攪咁多野啦

唔好因自己寂寞而破壞人地的家庭, 我覺得你要辭職,

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章

如果係我,為人為己,一定辭工,跟住要做的,就係要攪清楚同老公的關係,當然最好可以修補,如果真係無可能的,拖我亦唔見得對個小朋友好,始終做小朋友大大下佢自己都會知係乜野事,我寧願會早日解決

大宅

樓主,就算你辭左職,你都係會掛住你老闆。

反而我建議樓主搵心理醫生,為家人為自己,搵心理醫生去輔導一下係會好D架。

首頁

尾頁

跳至