自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

talkative 發表於 14-7-20 18:38
我曾經喺日本買過對3寸高跟鞋,真係著成日都唔覺痛喎。
有啲品牌嘅high heels係舒服的

別墅

回覆:littlesheep123 的帖子

我覺得舒服及合適場合可以,拍照留念回憶也内心微笑。

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:talkative+發表於+14-7-20+18:38+我

伯爵府

回覆:去旅行要靚定要命?

好多年前響Agnxs b買咗2個摺得埋細細個,用降落傘料造嘅duffle bag。內有暗格,淨色(黑&墨綠)。超輕但裝到好多嘢重嘢,次次去旅行必備

公爵府

波鞋因為去旅行我鍾意映風景果d,行上行落波鞋都攰,仲著高跟屎梗呢我

男爵府

又要靚又要命,會波鞋,但唔會梅菜衫,跟身袋都係以靚同襯為主,但只帶一個~

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

每個人都唔同,唔洗比較,好似我同個fd去泰國,我著波鞋佢著高踭鞋,結果行完一日街之後,我對腳攰到死又痛,但佢仍然可以一d事都冇繼續去行百貨公司

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

兩樣都唔要,我要去享受

禁止訪問

珊瑚宮

畀面勳章

littlesheep123 發表於 14-7-20 18:27
有d女仔去旅行仲踩高踭,我就唔得
每次旅行為左可以行多d睇多d就會著波鞋
手袋都要換個輕便
其實 depends on 去邊啦, 如果去泰國或者 resort, 當然會 casual look. 如果去其他地方都總會帶定D formal dressing. 因為有D地方真係要著得要比較整齊, 波鞋/涼鞋/短褲等都不得入內.

男爵府

畀面勳章

同平時既look 係1樣
不過我平時甚少著高爭鞋
成日去旅行都見到啲大陸女人著到好行
濃妝低胸高爭鞋要身邊男友幫佢拍寫真

伯爵府

引用:我儲埋D梅菜底底,屋企衫,每次去旅行就帶

原帖由 amakvt 於 14-07-20 發表
我儲埋D梅菜底底,屋企衫,每次去旅行就帶去著然後丟咗去(太殘回收都冇人要)。free咗D位就去到買新嘅:wah ...
補充: 梅菜衫當然唔係去玩著,係瞓覺時著

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:有d女仔去旅行仲踩高踭,我就唔得每次旅行

原帖由 littlesheep123 於 14-07-20 發表
有d女仔去旅行仲踩高踭,我就唔得
每次旅行為左可以行多d睇多d就會著波鞋
手袋都要換個輕便
要舒服,去旅行著波鞋

男爵府

amakvt 發表於 14-7-20 18:54
補充: 梅菜衫當然唔係去玩著,係瞓覺時著
呢樣我都有諗過,但多數出街衫瞓覺著會唔c服,所以對我嚟講失敗

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

要舒服

珍珠宮

去旅行次次撻拖咋, 著高爭鞋去既話, 實比C6話係咪癲左

寶石宮

要靚又要命,其實波鞋都可以好靚,妹仔鞋都可以好舒服

伯爵府

引用:我一定著波鞋,如果唔係好快攰 +

原帖由 Arielchan 於 14-07-20 發表
我一定著波鞋,如果唔係好快攰

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

amakvt 發表於 14-7-20 18:50
好多年前響Agnxs b買咗2個摺得埋細細個,用降落傘料造嘅duffle bag。內有暗格,淨色(黑&墨綠)。超輕但裝 ...
agnxs b 既袋係幾啱旅行去, 靚就唔算靚, 但就夠輕同埋隔格多同實用

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

Arielchan 發表於 14-7-20 18:28
我一定著波鞋,如果唔係好快攰
我都係, 我只有著波鞋先"走得更多更遠"
其它鞋好快就攰甚至會痛

首頁
12345...8

尾頁

跳至