夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我諗應該冇人夠膽係我老公在場時打我, 因為我老公好惡死, 大隻(而家肥左, 但仍有身型), 柔道雖然係白帶, 但學左2年就打贏同級數的藍帶!

我老公一定一定會保護我, 唔單止係有人對我動粗, 如果有人鬧我, 佢一定鬧返果個人, 鬧到佢頭dop dop走人!! (已經試過一次! 鬧到個男人還唔到口, 死死氣地走左!)

樓主, 同你個fd講, 一個保護唔到女人的男人, 千祈唔好要!!

仲有, 果2公婆真係癲既, 自己唔知有左, 出去飲酒, 自己仆親小產都可以當一齊飲酒的人係仇人? 見到都要追住打? 又唔係你個fd kick到佢老婆既!! 自己仆親就要搵人出氣, 佢地都幾無聊兼冇腦!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

禁止訪問

水晶宮

妳朋友都好了, 早d知道個男人有幾好, 有幾愛佢! 她不是這男人的最愛, 如果是我好朋友比人打, 我也不估身世保護好朋友啦!!

原文章由 purplewan 於 07-12-10 10:14 發表

就算唔識打都唔應該走開啦

報得警人都死啦

唔好走開, 叫佢地停手, 唔打都擋下啦
自由太多會令世人失去平衡

禁止訪問

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

睇過好多新聞講話,係發生交通事故又好天災人禍又好,d父母會寧願犧牲自己都要保護小朋友.我覺得呢d係愛既一種自然表現.呢d事發生時一定都好突然,而d父母又未必個個膽大心細.佢哋都可以做到,係因為佢哋愛佢哋既小朋友.
你講果bf有幾愛gf,一睇就知.

翡翠宮

人不為己天誅地滅:lol :lol 可能佢bf諗住自己5夠個拳手打, 36著走為上著, 留一個生口日後同佢報仇雪恨嘛
原文章由 m9394pp 於 07-12-9 01:33 發表
前幾日我朋友同佢bf一齊行街, 但遇到以前有牙齒印
既朋友(男人), 呢個男人一見到佢兩個就追住黎打,
由於呢個男人係打拳, 佢兩個都唔夠佢打, 個bf仲驚
過個gf, 當佢見到gf比果個男人捉住黎打, 佢只係邊
走邊報警, 無 ...

大宅

好媽媽勳章

佢兩個係唔係應該檢討下點解搞到自己過街老鼠咁俾人追住黎打呢?
換著係我,同老公係街俾人追打咁肉酸,絕對唔係諗還手,盞搞大佢搞到更加多人圍觀,而係拿拿聲搵窿捐LOH
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

大宅

好媽媽勳章

SORRY....睇漏左你解釋...
點都好,咁就係個BF冇鬼用左,就算走,都一齊走呀嘛!
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

子爵府

gflagf~

大宅

妳個fd可能幫左佢,high野都學人生仔....

原文章由 m9394pp 於 07-12-10 00:39 發表

事原係呢個男人既老婆自己有左都唔知, 有一晚同班fd
去飲酒, 點知飲大左跌親, 咁就小產, 而當晚有份同佢
老婆去wet既人都係佢兩公婆既仇人, 而且呢個男人
成日都high野, 所以更加顛, 之前都試過追住人黎打,
仲俾警 ...

別墅

嘩~~打你朋友果條友仔真係癲癲地架喎~打自己老婆好過打喇~有左自己都唔知都算..人地冇拉住佢去玩架嘛~小產左真係關人咩事呀?仲要o係街到打個女人..你話打個男人都話姐..!!不過你朋加應該慶幸唔係結左婚先知個bf係咁鬼無用賤精呀~!!
如果我俾人打~我老公肯定打到果個人起唔身為止~因為我老公係唔會俾人打我既~鬧我都已經想打人喇~!好似今日咁..我o係收銀機度等俾錢..跟住俾前面既人退後..跟住我就跟住退,點知後面有兩個女學生..我唔小心踩到一個..我已經即刻講sorry..點知個女學生仲o係度嘩嘩聲...係好大聲~咁我果時又唔係好大力..所以整到個個都望哂過黎~雖然個女仔無鬧我~但係後咪我老公都話,如果個女仔敢鬧我既話..佢都一定鬧到佢pk..係男人就打左佢了~!!雖然係我唔o岩~但係我老公都可以咁..所以真係好易想像如果有人打我..我老公會點

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 ringoivy 於 07-12-10 12:05 發表
人不為己天誅地滅:lol :lol 可能佢bf諗住自己5夠個拳手打, 36著走為上著, 留一個生口日後同佢報仇雪恨嘛

好一個忍辱負gf,留得青山在,那怕無柴燒的傢伙!

★★★★

伯爵府

原文章由 ringoivy 於 07-12-10 12:05 發表

所 謂 留 得 青 山 在﹐ 那 怕 無 柴 燒 !
等 我 返 去 修 練 返 10 年 內 功﹐ 先 出 山 幫 你 報 仇

大宅

原文章由 MC陳師奶 於 07-12-10 14:32 發表
佢兩個係唔係應該檢討下點解搞到自己過街老鼠咁俾人追住黎打呢?
換著係我,同老公係街俾人追打咁肉酸,絕對唔係諗還手,盞搞大佢搞到更加多人圍觀,而係拿拿聲搵窿捐LOH ...

同意妳既講話,另外我想講就係打人嗰個男人好pk呀,仲要打個女人,比人打個男人唔死都無用,唔好話夠唔夠打先啦,男人老奇點都擋都幾野啦,仲要走左去.
比著我老公我估佢一定同打我個男人死過,以前我唔夠胆講,但自從有一次我係街比幾個女人鬧我一個,佢都即刻鬧番佢地之後,我就信我老公係唔會比人(無論男女)蝦我既

別墅

bf 應該唔好走﹐企係到任大隻佬打﹐一邊掩護女友用微弱的聲音喊著﹕「gf﹐快逃﹗假如我有命的話在伊利沙伯醫院見﹐記得帶雞湯﹗」

一般人除咗比人打劫追住來搶荷包﹐我諗好人好姐唔會無啦啦惹到流氓來打你的。

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 Lily 於 07-12-12 04:49 發表
bf 應該唔好走﹐企係到任大隻佬打﹐一邊掩護女友用微弱的聲音喊著﹕「gf﹐快逃﹗假如我有命的話在伊利沙伯醫院見﹐記得帶雞湯﹗」

一般人除咗比人打劫追住來搶荷包﹐我諗好人好姐唔會無啦啦惹到流氓來打你的。 ...

哈哈哈~~笑c我
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

子爵府

打人果個男人會唔會係個gf's daddy?
so that's why HE can't 還手.......

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

一般人除咗比人打劫追住來搶荷包﹐我諗好人好姐唔會無啦啦惹到流氓來打你的。 ...

大宅

好搞笑.笑c我la

首頁

尾頁

跳至