跳至

首頁

尾頁

男爵府

你地有無去影大肚相呢???
如果有.... 係邊到影, 影左幾多錢呀?
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

民房

我係屋企用數碼相機影咋無比錢出去影呀:-P

大宅

我主要都係响屋企影,上個月趁天氣仲熱就去左赤柱影泳衣相 全部都係叫老公幫我影的

大宅

之前朋友幫我去沙灘影...
依家爆紋... 唔想(敢) 再去影了...

洋房

我book咗studio 123, 下個sat去影, 佢地$388包3x張相, 我見唔係太貴咪影下law, 希望到時個肚未爆紋

捷豬2008年2月1日出世,重3.39kg,係媽咪心肝寶貝!

別墅

原文章由 birdbird123 於 07-12-11 14:22 發表
我book咗studio 123, 下個sat去影, 佢地$388包3x張相, 我見唔係太貴咪影下law, 希望到時個肚未爆紋

只影相定係包唔包簡單makeup,同係咪自己預造型呀(即自己預箸咩)?我都有d興趣

男爵府

我今日都去studio 123影左啦! 好full booking 要影sat/sun 唔使諗. 紅磡排到2月, 元朗排到1月(2月到時都生得lu...),所以我揀左平日

唔包化妝set 頭, 你要自己化左先去, 頭就基本上以自然為主,所以我覺得無需要set.....
衫..我淨係帶左套泳衣去... 後悔無帶多套便服
個到都有少少衫/褲借....但唔係太岩身架,又唔係咁靚....
我借左d 褲好鬆..條連身裙都唔靚....
最好帶自己岩身的. 一條裙,一條褲, 一件tube top / 背心. , 一套泳衣之類咁就最好~

$388/28張, 加相每張$15
我total影左6x張,佢話如果要晒可以平d只係加$300 就可以要埋全部多出黎個d
不過因為我覺得有d唔太靚,所以淨係加左幾張就算
不過我已經都好滿意

[ 本文章最後由 littlewhite_amy 於 07-12-13 00:54 編輯 ]
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

首頁

尾頁

跳至