自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大家用過邊仔好, 同埋係咪官網買架

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

紅米平d

小米應該會好用d

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:想問買手機比中一生紅米好定小米好

米碌

珍珠宮

畀面勳章

兩部都唔好,都唔好用。。。

有d app裝唔到

大宅

小米好用過紅米,雖然貴過佢,但甘嘅價錢甘嘅質素就唔算貴,我囡用緊小米3,唔錯,我有朋友買左紅米note.香港官網嗰陣仲未有得賣,佢喺先達買左,問題多到不得了,要小心選擇

侯爵府

我女升中一,買咗紅米1s比佢,夠佢用又平999,壞咗唔肉赤,官網買好方便,可能個個湧哂去抽米note,1s唔難抽

子爵府

紅米

伯爵府

吾敢買,聽講會爆炸。

大宅

我喺pccw買左部華為Honor 3C 價錢$1298,
有5吋MON , 我覺得好抵用.

侯爵府

好媽媽勳章

我都唔會買大陸機小朋友用。

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:米碌

原帖由 simple430 於 14-07-22 發表
米碌
父母出左

[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

禁止訪問