親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

引用:Quote:原帖由 happy126 於 14-07-23 發表Hi

原帖由 sillyisaac 於 14-07-23 發表
去到機場有free wifi,之前Jason team 仲好細心喺whatsapp度敎埋我點上添,Area code 入852,電話要開roaming ...
Could you please PM Jason\'s Information to me ? Thanks a lot !

大宅

引用:到新加坡機場,一上到wifi就收到Jason+團隊

到新加坡機場,一上到wifi就收到Jason 團隊嘅whatsapp,他話我知一出海關就見到佢,佢著咗乜色衫,帽,問我 ...
想問Jason 賣legoland 和duck tour 飛幾$?
can u pm me his contact?
Thanks

子爵府

引用:Quote:原帖由 happy126 於 14-07-23 發表Hi

去到機場有free wifi,之前Jason team 仲好細心喺whatsapp度敎埋我點上添,Area code 入852,電話要開roaming ...
roaming是在香港定星加坡境才開?

大宅

回覆:kukukoo 的帖子

Singapore

大宅

回覆:我的四日三夜新加坡+Legoland 之旅

12:00去到Sentosa Festive hotel ,我記得好多人話3點先會有房,咁諗住放低行李就算,點知佢竟然有房比我咁我可以安心繼續行程,唔駛玩玩吓返去check in.
入到房間,左邊係洗手間,前少少就係碌架床,旁邊就係大床,同網上D相一樣,露台就係望泳池。坐廁用玻璃隔開洗手盆,旁邊又係用玻璃隔開企缸,但係唔知係D玻璃太乾淨定D燈光太喑,我老公同呀仔都試過撞咗落玻璃度到夜晚開哂D都好喑。房內沒有free wifi,到lobby又話有,但就永遠上唔到網
呀仔見到張碌架床好開心,因為好高同有私人空間,點知第二日我問佢好唔好瞓,佢話張床好硬,瞓得唔好
總括嚟講,我就覺得麻麻地,下次會搵第二間酒店囉!

大宅

引用:Quote:原帖由 berrymama 於 14-07-22 發表

我先喺香港whatsapp Jason,通知佢日子,邊到去邊到,幾多人,問佢幾錢,咁之後等佢覆你。咁到約定之前個日 ...
可否比jason聯絡資料給我嗎?

洋房

可否pm jason details

別墅

Can you pls pm Jason's info.? Many thanks

大宅

sillyisaac 發表於 14-7-22 19:03
Day 1:
晨早泊架車去機場,去scoot check-in,早餐好多未開,唯有食老麥,帶水樽喺機上入水,準時出發,喺 ...

Can u pm me a contact of Jason, thx a lot.

複式洋房

木土土,Sillyisacc, 謝謝您們回覆,請問Jason的門票费用是否即時回覆,還是臨出發前幾天才報價?

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+sillyisaac+於+14-07-23+發表

原帖由 kukukoo 於 14-07-24 發表
roaming是在香港定星加坡境才開?
電話roaming意思係可以打到電話同收發SMS,唔好用航空mode,因為要收SMS for 機場wifi activation code!唔係講data roaming數據漫游,千其唔好開!

琥珀宮

引用:木土土,Sillyisacc,+謝謝您們回覆,請問Ja

原帖由 happy126 於 14-07-26 發表
木土土,Sillyisacc, 謝謝您們回覆,請問Jason的門票费用是否即時回覆,還是臨出發前幾天才報價?

...
我一早經email 訂咗Dolphin discovery ,出發前一兩天Jason whatsapp 通知我機場交ticket安排,佢就順便send個list問我有無其他門票要買可一併交收,回覆很快!

大宅

回覆:happy126 的帖子

當你話佢知你想要乜門票時,佢會話你知幾錢,咁出發前亦會confirm ,見到面時才比錢

大宅

回覆 sillyisaac 的帖子

raffles City 食Buffet town , 坐mrt邊去的, 難找嗎 ? 須唔須要booking呀 ?

大宅

回覆:bjtower2 的帖子

搭地鐡去raffles City 很容易,buffet town喺basement 個層,最好去佢網頁度book定,因為我去時排右邊全部都冇booking ,都成三,四十人等緊,人山人海!好彩有book位,唔駛排,可以即刻有嘢食另外係入場時比錢的!

別墅

可否比jason聯絡資料給我嗎?
super thanks!

大宅

引用:搭地鐡去raffles+City+很容易,buffet+town

原帖由 sillyisaac 於 14-07-26 發表
搭地鐡去raffles City 很容易,buffet town喺basement 個層,最好去佢網頁度book定,因為我去時排右邊全部 ...
好多網友都話buffet town好熱,你覺得係咪真係好熱?熱到似坐大排檔嗎?

伯爵府

可唔可以比Jason 資料我??? thx

男爵府

回覆:木土土 的帖子

請問Dolphin discovery玩咩架?啱唔啱4-5歲小朋友玩?

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章 畀面勳章

請問LEGOLAND同WATERPARK可唔可以玩到兩日?我地打算同小朋友玩三日兩夜, 唔駛咁趕.

另外, 可唔可以比JASON個電話我? 我都想BOOK車. THX!

首頁
12345...7

尾頁

跳至