親子旅遊

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

Can you PM Jason Information with me ?? TKS !

別墅

引用:Day 1:晨早泊架車去機場,去scoot check-in

原帖由 sillyisaac 於 14-07-22 發表
Day 1:
晨早泊架車去機場,去scoot check-in,早餐好多未開,唯有食老麥,帶水樽喺機上入水,準時出發,喺 ...
Legoland酒店可以laye check out?預先通知定還是去到先講?
因為我10月尾都去 ,又係坐scoot,所以都想late check out好似方便d!
另外可pm我包車的資料嗎?

大宅

sillyisaac 發表於 14-7-22 19:03
Day 1:
晨早泊架車去機場,去scoot check-in,早餐好多未開,唯有食老麥,帶水樽喺機上入水,準時出發,喺 ...
請問包車幾錢? 用左幾多時間到legoland? Thx!!

大宅

回覆:tintinchan9 的帖子

我冇住legoland hotel呀,我只係喺Carlton City hotel 整late check out

大宅

回覆:anniecheung00 的帖子

我揾Jason包車,來回sgd 160,司機有交帶,架車新淨,好放心去程約個半至兩個鐘,好睇過關時塞幾耐車!

男爵府

tintinchan9 發表於 14-8-14 19:46
Legoland酒店可以laye check out?預先通知定還是去到先講?
因為我10月尾都去 ,又係坐scoot,所以都想late ...
legoland hotel最多比我12:00 late check out 咋

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

大宅

引用:我揾Jason包車,來回sgd 160,司機有交帶,

原帖由 sillyisaac 於 14-08-15 發表
我揾Jason包車,來回sgd 160,司機有交帶,架車新淨,好放心去程約個半至兩個鐘,好睇過關時塞幾耐車 ...
你係幾時用jason??,我早兩日問佢,話一程要100.

大宅

回覆:hfr 的帖子

我上個月揾佢接送,即日來回Carlton City hotel 同legoland ,三個人,5人私家車

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:我上個月揾佢接送,即日來回Carlton City h

原帖由 sillyisaac 於 14-08-16 發表
我上個月揾佢接送,即日來回Carlton City hotel 同legoland ,三個人,5人私家車

...
請問你喺 airport 同Jason contact 用what app? sing airport 香港電話 no.點 connect WiFi ?

大宅

sillyisaac 發表於 14-8-16 17:08

...
請問你Carlton city 張床大嗎?2大1小(7歲) thx!!

大宅

回覆:anniecheung00 的帖子

Carlton City 張床都大架,我都係2大1小一齊瞓都有位,我同我老公size都唔細都冇題

複式洋房

回覆:sillyisaac 的帖子

Mah u pls pm jason info to me

大宅

回覆:abcheng 的帖子

Check pm pls

大宅

Can you please pm Jason number for me ? Thanks

Your journey is very good and useful info given to us .. thanks a lot

大宅

回覆:babyduo 的帖子

大家唔好咁客氣,當初我去新加坡都係嚟呢度睇各jm嘅報料至識,應該多謝各位jm不停update各方旅行資訊至啱

大宅

引用:大家唔好咁客氣,當初我去新加坡都係嚟呢度

原帖由 sillyisaac 於 14-08-18 發表
大家唔好咁客氣,當初我去新加坡都係嚟呢度睇各jm嘅報料至識,應該多謝各位jm不停update各方旅行資訊至啱:h ...
可否給jason联絡資料給我?

大宅

回覆:ChingHay 的帖子

Pls check pm

大宅

可以pm Jason聯絡資料給我嗎?

大宅

引用:可以pm+Jason聯絡資料給我嗎?

原帖由 巴士 於 14-08-21 發表
Pls check pm

複式洋房

回覆:sillyisaac 的帖子

首頁
23456...7

尾頁

跳至