派對情報

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2002年5月BB....就快兩歲啦...一齊慶祝啦!

各位:
由於有些媽咪唔係經常來,所以我地要開始準備了。
歡迎各5月媽咪報名參加。
請在此報名及選期:

2/5
1.wandyfok

9/5
1.wandyfok

16/5
1.wandyfok

23/5
1.wandyfok

30/5
1.wandyfok

另地點方面請各位提意:
1. ymca
2. 尖沙咀萬福(可以順便去埋小熊國)

男爵府

Re: 2002年5月BB....就快兩歲啦...一齊慶祝啦!

wandyfok
早晨呀,我地舊年去左小熊國架啦.
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

子爵府

Re: 2002年5月BB....就快兩歲啦...一齊慶祝啦!

Grumpy 寫道:
wandyfok

pr,唔該詳細d啦!hehee.... :-P
今年點攪je下...

男爵府

himbb 寫道:
[quote]
Grumpy 寫道:
wandyfok

pr,唔該詳細d啦!hehee.... :-P
今年點攪je下... [/quote]

老發
今年小玉做9樹人麻.... :-P

阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

大宅

wandyfok
早晨呀。
我地計劃緊去"富豪酒店"開PARTY

大宅

老發

係呀,問小玉啦。
小玉有兩個提議:
1) 富豪酒店
2) THE GYM

男爵府

janet7903 寫道:
[quote]
老發

係呀,問小玉啦。
小玉有兩個提議:
1) 富豪酒店
2) THE GYM[/quote]

老總
係my gym呀....

大宅

Grumpy 寫道:
[quote]
janet7903 寫道:
[quote]
老發

係呀,問小玉啦。
小玉有兩個提議:
1) 富豪酒店
2) THE GYM[/quote]

老總
係my gym呀.... [/quote]
:cry: 魚皮四了。 :evil:

大宅

畀面勳章

各位:
請在此報名及選期:

2/5
1.wandyfok

9/5
1.wandyfok

16/5
1.wandyfok

23/5
1.wandyfok

30/5
1.wandyfok

另地點方面請各位提意:
1. ymca
2. 尖沙咀萬福(可以順便去埋小熊國)

報名 :

我上年都有帶囡囡去你地生日會唔知今年可否參加,因我囡囡大你地D BABY一個月,如果可以我會報名 THANKS

1.COBE + KAREN 到時2歲(非五月生日)

子爵府

各位靚ma,

我哋而家開始籌備, 日期地點都未定, 請繼續留意.

...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

子爵府

各位:
請在此報名及選期:

2/5
1.wandyfok

9/5
1.wandyfok

16/5
1.wandyfok

23/5
1.wandyfok

30/5
1.wandyfok

另地點方面請各位提意:
1. ymca
2. 富豪酒店
3. MY GYM

報名 :

我上年都有帶囡囡去你地生日會唔知今年可否參加,因我囡囡大你地D BABY一個月,如果可以我會報名 THANKS

1.COBE + KAREN 到時2歲(非五月生日)

子爵府

wandy,

唔好意思, 仲未update番的情況, 日子我哋而家暫定咗16號, 聽日就會去睇下trendy toons town 嘅地方. 睇完點再番嚟話你聽.
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

大宅

19 March,2004 更新

"生日聚會" 2002年5月生日會。
生日會報名人數及可行日期:(少數服從多數)
報名人數(大)=成人,(細)=3-10歲的小朋友,未過3歲的就不用寫了。
No,Name. Qty. Date of 16 May,2004
---------------------------------------
1) wandyfok
2) COBE + KAREN 到時2歲(非五月生日)
3) janet 1大
4) 懵懵 1大
5) 008 2大
6) 二二 2大
7) 詩澄媽 2大
8) 老花 1大
9) 肥豬師奶evalauwm 2大
10) kitman 2大
11) jade 2大

┬┬┬┬┬┬┬┬

地方提意:
1. toons town

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

22 March,2004 更新

報名人數(大)=成人,(細)=3-10歲的小朋友,未過3歲的就不用寫了。
No,Name. Qty. Date of 16 May,2004
---------------------------------------
1) wandyfok
3) janet 1大
4) 懵懵 1大
5) 008 2大
6) 二二 2大
7) 詩澄媽 2大
8) 老花 1大
11) jade 2大
12)廉媽 2大

┬┬┬┬┬┬┬┬

地方提意:
1. toons town
[/quote]

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

hi 各位2002年5月BB媽媽,
你o地好嗎?好久沒上o黎啦!今日我係時代廣場相認o左兩位2002年5月份媽媽,不過我o的老人痴呆又發作啦!
現在我又唔記得o左佢o地係邊個呀? :-P :-P
可否聯絡o下我呀又或者表明身份呀?真係唔好意思呀!佢o地講完佢o地身份後,我又唔記得啦! :-( :-(
就係佢o地話我知你o地將會攪生日會同埋轉o左個陣地呀!所以我就識得o黎Lee到搵你o地啦!

子爵府

廉ma,

welcome. welcome. 生日會方面我哋而家仲搵緊場地. 暫定16號sunday. 你可唔可以得閒留埋你contact俾我呀? 唔該.

子爵府

講番個日我哋幾個c9去睇過trendy toon town嘅情況:

尋日去睇過trendy toon town, 地方幾靚, 但就唔係好寛倘個種, 唔係可以俾小朋友走嚟走去嘅, 佢都可以有俾小朋友玩遊戲嘅area, 但就唔會大到好似上次christmas party 咁大, 大家都覺得地方幾靚啦, 不過最少都要30人. 如果夠30人, 覺得都可以試下.

同埋佢有兩邊, 一邊叫唔記得咩wood, 一邊叫magicworld, 咩wood邊靚的但小朋友陷阱多, 又樓睇, 又木橋, magicworld就大的, 樓底高的.

大宅

廉媽
你見到個兩個是no.2/力高媽呀。
喂!!!佢地係新地步等緊你入去呀。
你唔好比佢地知道你唔記得佢地呀,如果唔係你就....

男爵府

hi ianet7903,
你話我幾懵呀!我將你當作Jade呀!我pm我的電話比佢時,順便問佢點解會知我星期一晚係時代廣場開倉相認no.2/力高媽?之後再睇番原來係你講比我知佢o地係邊個?你話係咪懵盛盛呀!

子爵府

24 March,2004 更新

1) wandyfok(2大)
3) janet 1大
4) 懵懵 1大
5) 008 2大
6) 二二 2大
7) 詩澄媽 2大
8) 老花 1大
11) jade 2大
12)廉媽 2大

┬┬┬┬┬┬┬┬

地方提意: