派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2002年5月BB....就快兩歲啦...一齊慶祝啦!

廉媽
E.......睇黎你同我不相佰仲喎。
我地五月有兩個懵幫台住,笑料百出呀,今日我地懵幫又多左一個新成員了。

子爵府

Re: 2002年5月BB....就快兩歲啦...一齊慶祝啦!

美麗華酒店 ( 一般1200-1530 )
Kid’s Birthday Package includes:

Tasty children’s menu
Kid’s playground ( depend on availability )
Channel tunnel, Ball pool,
Super shootout Basket Ball
Celebration cake with your favorite cartoon character
Party favors
Invitation cards

$120/pax

奇趣三文治 (迷你三文治)
Assorted Finger Sandwiches
人魚公主 (炸魚手指伴他他汁)
Deep-fried Fish Finger with Tartar Sauce
101 班點狗 (迷你熱狗)
Mini Hot Dog
神奇奇脆雞 (香脆雞粒)
Chicken Nuggets
虫虫特工隊 (炸薯條)
French Fries with Tomato Ketchup
超人迪加飛船 (菠蘿腸仔炒飯)
Fried Rice with Pineapple, Sausages and Peanuts
加菲貓意粉 (茄汁意大利粉)
Penne Pasta with Fresh Tomato Sauce
米奇世界 (迷你忌廉蛋糕)
Mini Cream Cake
幻彩樂園 (什果
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

子爵府

因為詩澄ma可能16號唔得, 如果改23號, 大家有冇問題呀?

地點方面, 我覺得美麗華最好, 如果夠 40 人, 就係美麗華啦, 所以要請大家而家要表態嘞, 因為唔夠人book 唔到場架.

我就著得, 如果係lunch, 個 $160 menu 會好的, 大家點睇?
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

大宅

"生日聚會" 2002年5月生日會。
生日會報名人數及可行日期:(少數服從多數)
報名人數(大)=成人,(細)=3-10歲的小朋友,未過3歲的就不用寫了。
No,Name. Qty. Date of 16 May,2004
---------------------------------------
1) wandyfok(2大)
2) COBE + KAREN 到時2歲(非五月生日)
3) janet 1大
4) 懵懵 1大
5) 008 2大
6) 二二 2大
7) 詩澄媽 2大
8) 老花 1大
9) 肥豬師奶evalauwm 2大
10) kitman 2大
11) jade 2大
12)廉媽 2大
13) Billyma 2大

子爵府

wandyfok 同 cobe+karen,

可唔可以留個contact俾我呀? pm我呀唔該.

大宅

改返個日期先。

報名人數(大)=成人,(細)=3-10歲的小朋友,未過3歲的就不用寫了。
No,Name. Qty. Date of 23 May,2004 (Sunday)
---------------------------------------
3) janet 1大
4) 懵懵 1大
5) 008 2大
6) 二二 2大
7) 詩澄媽 2大
8) 老花 1大
11) jade 2大
12)廉媽 2大

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

janet7903,
唔好意思,想請問要唔要帶份禮物去交換呀?若要的話價錢方面有否上、下限o架?因為我想準備o下!

男爵府

玉玉
對不起, 我23/05個日黎唔到, 因為"禧禧"正日生日, 姑9話帶佢去海洋公園玩, 順便睇安安同楷楷, 如果第2個星期日, 都冇問題. (不過千祈唔好就我)

大宅

好媽媽勳章

我想報名﹕leolee55 2大

子爵府

No,Name. Qty. Date of 23 May,2004 (Sunday)
3) janet 1大
4) 懵懵 1大
5) 008 2大
6) 二二 2大
7) 詩澄媽 2大
8) 老花 1大
11) jade 2大
12)廉媽 2大
14) leolee55 2大

子爵府

3) janet 1大
4) 懵懵 1大
5) 008 2大
6) 二二 2大
7) 詩澄媽 2大
8) 老花 1大
11) jade 2大
12)廉媽 2大
14) Kayee 2大
15) 旺 4大
16) 小樽媽 2大 (to be confirmed)
17) 老甜 2大
18) 老索 2大
19) luma 2-4大 :spin:
20) leolee55 2大

子爵府

3) janet 1大
4) 懵懵 1大
5) 008 2大
6) 二二 2大
7) 詩澄媽 2大
8) 老花 1大
11) jade 2大
12)廉媽 2大
15) 旺 4大
17) 老甜 2大
18) 老索 2大
21) 娟娟 ( ? 大 ? 小)

我哋而家己經夠40人, 我都係miramar book 咗 23號.
時間約為 1200-1530, 如果我下個禮拜confirm contract, 就要俾 30% deposit.

請問有冇人反對 $160 menu ? 如果冇的話就confirm. 但覺得 想$120 嘅請主動提出, 其實我估大部份人都冇咩意見啫. 有兩個人向我講過話$ 160 for lunch 好的, 有人反對我哋就投票啦.

子爵府

生日會其他事項:
1. 花子話會贊助的小禮物, 咁我地仲搞唔搞交換禮物呀? 我覺得都幾好, limit set幾多呢? $80-$100 好唔好?

2. 細細ma會幫手搞遊戲部份, muimui呢兩日玩泥膠好happy, 你地話又加埋落去好唔好?

3. 個playground個度我會再同酒店confirm, 當然最好有啦(佢係電話話有架), 咁下個禮拜老旺會同我去睇下地方, 想俾意見嘅都可以一齊去, 可以pm我架.

複式洋房

del! :-P

洋房

Jade 寫道:
3) janet 1大
4) 懵懵 1大
5) 008 2大
6) 二二 2大
7) 詩澄媽 2大
8) 老花 1大
11) jade 2大
12)廉媽 2大
15) 旺 4大
17) 老甜 2大
18) 老索 2大
22) Jac (2大)
23) cymycf (2大)

contact no. will be PM to you, thanks!

子爵府

cymycf,

你好呀! 歡迎歡迎! 唔好意思, 惜問我打俾你時應點稱呼你呢? 可唔可以講吓你小朋友的資料嚟聽吓?

洋房

Jade,

你好呀! sorry忙記通知妳, 請叫我"誌媽 或 陳太", 我仔仔都係2002年5月出世, 他是一個非常活躍的小孩子, 一到公園就使我疲於奔命. 現在還常常打人及發脾氣, 不過叫他講對吾住,他又會講, 真係激死你.

別墅

Jade 寫道:
3) janet 1大
4) 懵懵 1大
5) 008 2大
6) 二二 2大
7) 詩澄媽 2大
8) 老花 1大
11) jade 2大
12)廉媽 2大
15) 旺 4大
17) 老甜 2大
18) 老索 2大
22) Jac (2大)
23) cymycf (2大)
24) Kobe 1大
高比媽

子爵府

kobema,

你又嚟呀? 真係好啦!

e, 邊個幫jac 報名架呢? 又唔見佢自己報名?

大宅

Jade 寫道:
kobema,

你又嚟呀? 真係好啦!

e, 邊個幫jac 報名架呢? 又唔見佢自己報名?

jade
係囉?我又睇唔有人或jac自己報名的留言喎,e......好驚呀。 :-P
誌媽
你咪你幫jac報名的?但又無可能啦,誌媽都唔識jac既。

首頁

尾頁

跳至