嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

民房

歲半BB,一隻眼雙眼皮,一隻眼單眼皮,大細眼 ! 不知點算!

有無類同的情况請分享.

[ 本文章最後由 bb9394 於 07-12-10 23:39 編輯 ]

複式洋房

原文章由 bb9394 於 07-12-10 22:42 發表
歲半BB,一隻眼雙眼皮,一隻眼單眼皮,大細眼 ! 不知點算!

有無類同的情况請分享.

BB慢慢大個就會唔同
只要有人愛錫
給予健康飲食
一定越長越漂亮:loveliness:

別墅

as long as BB is healthy ... ok la. I'm 一隻雙&一隻眼單眼皮 (daddy is both 雙眼皮), and my 3 month old also ah

別墅

原文章由 bb9394 於 07-12-10 22:42 發表

有無類同的情况請分享.

我個細仔都係一大一細一雙一單眼 都係歲半,但我從來都唔介意, 只要佢健健康康快快樂樂咁成長, 我就最開心喇, 如果係真係咁想佢兩隻都雙眼皮, 咁等佢大的同佢"痴"雙眼皮膠紙啦, 我好多朋友試過都話Work架!!

別墅

我大仔五歲,出世時一雙一單,大大下又兩隻都係雙,而家就兩隻都單,不過對眼又好鬼大,人地話佢好似日本仔.其實單眼皮咪仲有性格
(我細女剛滿月,又係一雙一單,但係我同老公都係雙眼皮)?-(

複式洋房

我出世都係單眼皮, 大大吓一單一雙, 廿幾歲先變兩隻雙. 阿仔出世都係單, 佢Daddy 係雙, 可能阿仔會好似我咁, 大個先變雙呢. 順其自然啦!

民房

望落去係大細眼,好似有問題咁!

別墅

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

我同老公細個時都係一雙一單, 大個咗兩隻都雙眼皮, 而家阿仔又係一雙一單, (有時瞓醒兩隻都雙, 但好快又變番一雙一單), 我哋覺得無所謂, 諗住佢大咗自然就會變番雙眼皮

複式洋房

單眼皮都幾好吖.只要係自己的BB都會越睇睇覺可愛.

首頁

尾頁

跳至