自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章

真係好好笑

不過講大一定係長隆喇,因而香港地小,所以唔洗諗

大宅

回覆:泳池推介

突然覺得我地好團結,笑死我

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

好多人,又有蟲蟲同便便,請我都唔去游

天生女人購物狂

大宅

WAWAWA, 尋晚上唔到黎原來咁多人覆左...大家真係團結~~~

大宅

我又唔明點解大家一致認為我係B6 WOR, 如果大家唔LIKE呢D POST就最多唔問者, 問一句就個個叫我返大陸, 真係勁傷心呀

男爵府

2019新春慶豚圓

千其未去香港游,香港的泳池唔好泳,中國的最好留返中國泳最好。

伯爵府

2019新春慶豚圓

我通常係深圳修甲按摩游水一條龍, 香港果D好唔掂, 而家潮流已經興咩都去深圳玩, 你唔係仲諗住係香港游吓麻?

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我又唔明點解大家一致認為我係B6 WOR, 如果

原帖由 Abigailbaby 於 14-07-24 發表
我又唔明點解大家一致認為我係B6 WOR, 如果大家唔LIKE呢D POST就最多唔問者, 問一句就個個叫我返大陸, 真係 ...
你個題目出得好啫

Abigailbaby  真心問的, 我冇為意   發表於 14-7-24 10:49

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

會所泳池,酒店泳池會比較好

大宅

香港泳池危機處處

公爵府

Abigailbaby 發表於 14-7-23 17:11
呢排見到報導話香港泳池好正, 大家鍾意去邊個泳池?? 有幾正???
邊個報導香港泳池好正GA,拉佢出去打我朋友就係近幾日去過,點知見到好多便便,又見到好多蟲呀,所以即走,反而大陸嗰啲就乾淨喇,所以識嘆GE就去大陸游啦,又大又乾淨,環境仲好好添,連住GE地方都一流,所以都係搬埋上去住好啲,香港其實真係冇樣好GE,冇乜嘢都唔好嚟喇,更何況游池呢?
未曾生我誰是我,生我之時我是誰,
長大成人方知我,合眼朦朧又是誰,
來時糊塗去時迷,空在人間走一回,
不如不來亦不去,亦無煩惱亦無悲。

公爵府

回覆 Abigailbaby 的帖子

你唔係B6,但可能會吸引好多B6睇呢

Abigailbaby  yup, will bear in mind  發表於 14-7-24 12:08
未曾生我誰是我,生我之時我是誰,
長大成人方知我,合眼朦朧又是誰,
來時糊塗去時迷,空在人間走一回,
不如不來亦不去,亦無煩惱亦無悲。

男爵府

DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

D水堅係好DIRTY囉

珍珠宮

畀面勳章

回覆:Abigailbaby 的帖子

因為呢個報導大陸only

香港正常媽咪都知道而家泳池好多人大小便好髒

唔可能帶bb去游囉

大宅

回覆 myaisha0435 的帖子

其實我係想搵D岩2歲左右既, 唔係個個池都有嬉水區,所以問下者. 見大家咁講我都唔好意思問LA

myaisha0435  係屋企開缸水比阿b玩   發表於 14-7-24 12:41

大宅

回覆 Abigailbaby 的帖子

就係蠢LOR, 裝修時整左企浴, 之後先發現蠢左......我仲係突登打爛之前個浴缸架.....

大宅

回myaisha0435變左回自己咁怪既....

珍珠宮

畀面勳章

引用:回myaisha0435變左回自己咁怪既....

原帖由 Abigailbaby 於 14-07-24 發表
回myaisha0435變左回自己咁怪既....
我平時用沖涼個盆放少少水比阿囡玩下順便沖涼架咋

放假就睇下邊個朋友住村屋,買個吹氣池去人地屋企玩順便燒野食囉,

屋邨泳池真係玩唔過,

有辦法入到會所玩就可以考慮玩下

其他真係唔建議

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

買個浴缸咁大的泳池仔放在浴室比BB玩。太細BB唔好去公共泳池啦,好多菌!

首頁

尾頁

跳至